Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők nem buknak az autókra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem buknak az autókra, akkor miért nem tudom levakarni őket amióta vettem egyet?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem akarom itt a mellem verni, hogy autóm van, az nem azén stílusom. Egyszerűen csak meguntam a sétálgatást már.

Egyedül élek már 2 éve, előtte hosszú kapcsolatom volt, így nem nagyon kerestem most senkit. A 2 év alatt kb 2 nő szólított meg összesen. 2 hete megvettem az autóm, ami nem BMW, sőt nem is német, de még csak nem is új, 8 éves. Azóta mindenhol integetnek, és nem csak a fiatal lányok, de a nők is, a bolt parkolójában köszöngetnek, pedig nem ismerjük egymást, de volt aki konkrétan oda is jött hozzám, miközben pakoltam be a vásárolt dolgokat.

A fura az, hogy nem mindegyik az a tipikus plázacica, és golddigger típus, hanem voltak köztük átlagos, aranyos lányok is.

Most akkor mégis számít az autó?

2016. máj. 24. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Minden nőnek számít a pénz, naivitás azt hinni, hogy nem. Persze kevesen vallják be. Az ilyen kis aranyos lányok a legnagyobb álszentek.
2016. máj. 24. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Én eddig csak autóból flörtöltem az emberekkel (sokszor nem, mert csak nagyvárosokban van kétsávos én meg kisvárosban lakom), mikor át lehet nézni a másik kocsijába és úgy hirtelen összeakad a tekintetünk és egymásra nézünk, és még jó darabig ez megy menet közben. De olyan, h parkolóban én leszólítok embereket, olyan még soha nem volt. Felvetette itt vlki, h a Trabiját dicsérték, én is oda és vissza vagyok egy traitól egyébként, imádom őket, de eszem ágában sem lenne odamenni sem egy sportautó, sem egy Trabis hapsihoz. Max akkor, ha előtte flörtöltünk a kocsiból mondjuk parkoláskor. Eleve nem az én stílusom, h odamenjek palikhoz, és ezt egy drágább autó sem változtatná meg!

Szerintem is más lehet, talán tényleg a kisugárzásod. Nekem is van olyan, h jó napom van és vigyorgok vagy nem is tudom mi történik, és így megyek, és a pasikon látom, h visszamosolyognak és kezdeményeznének. Sztem vlmi ilyesmi lehet Nálad is.

2016. máj. 24. 18:51
 13/18 A kérdező kommentje:

Azért nem kezdeményeztél még, mert nem találkoztál még velem. Olyan kisugárzásom van ezek szerint, hogy te is lángra kapnál egyből. :D

Ez a 2 sávos haladás közben átnézelődni másik autóba nálam nem nyerő, mert akármerre megyek, mindig pasi van a mellettem lévő kocsiban. Úgy meg nem túl ideális számomra. :)

Annyian írjátok a Trabit, hogy lehet abból is veszek egyet. :D

2016. máj. 24. 19:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Bocs, de ezt nem tudom így ebben a formában elhinni.

Azt aláírom, hogy a pénz sokat tud dobni(míg szülők kontójára suliztam addig nagyjából észre se vettek a nők, aztán mikor elkezdtem dolgozni és elkezdett jól menni a szekér, akkor meg már jöttek, olyanok is szép számmal, akik előtte le se szartak), de azért ennyire nem fog "téged" vonzóbbá tenni egy 8 éves autó.

2016. máj. 24. 19:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Pedig nem szokásom hazudni, vagy történeteket kitalálgatni.
2016. máj. 24. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem a járdán kéne menni, akkor nem integetne mindenki.
2016. máj. 24. 22:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyébként Pesten a belvárosban meglepően sok Porsche mászkál. Az utcán járó-kelő lányok rá se bagóznak, életemben nem láttam még ilyet, hogy integettek volna valakinek, meg random odamentek volna.

A környéken van egy Mustang, szokta tolni neki rendesen, elég hangos, a legtöbb lány akiknek elkapom a tekintetét mikor a közelben van az a dög, max a szemüket forgatják, vagy észre se veszik.

Illetve de, egy rokonomnak van egy patent állapotú 500-as trabantja, az a szép sárga-narancs, 1-2 éve újította fel, na hozzá néha odamennek, hogy lefotózhatják-e :D

Nem baj kérdező, álmodozni tök jó dolog, őrizd meg gyermeki lelkedet. :D

22L

2016. máj. 24. 22:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor kitaláltam a történetet, plusz hazug is vagyok. Oké. :)

Egyébként nem Pesten lakom, hanem egy kisebb városban.

2016. máj. 25. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!