Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegényem más lánnyal levelezik?
Egy volt kolléganőjével levelezik facebookon. A csaj írt rá, így kezdődött az egész. Egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, és maga megmutatja mindig a leveleket. Általános témájú levelek, de volt hogy bókolt is neki.
Szerintetek ez normális? Kéne aggódnom a folytatás miatt?
szerintem nem gond ha nem titkolózik
nekem is van lány barátom akivel évek óta beszélgetek, ha annyira tetszene vele jönnék össze és nem barátnőt keresnék...
szerintem nem kell féltékenynek lenned...
24F
Komolyan emberek mi bajotok van ?
Ha egy férfinemű beszélget egy nőneművel akkor az azonnal aggodalom ? Az internetes szociális média ezt lehetővé teszi, hogy két ember bárhol és bármikor beszélhessen egymással, régen találkoztak is volna mindehhez, csúha.
Barátságot esetleg? Jó kapcsolatot?
Nem értem hol nevelkednek az emberek manapság. Vagy csak a párjuk létezhet, vagy maximum vele megegyező neműek. Nemár. Ha meg akarna csalni, úgyis megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!