Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felforgatni az életemet egy szerelem miatt? Vőlegényem van, elveszítem a munkahelyem, szülők rosszallása.
"Aztán most nyáron beleszerettem a munkatársamba, teljesen úgy érzem ő az akire mindig is vártam"
1-2 év múlva ugyanezt a kérdést olvauk majd, csak a mostani szerető lesz az "ellaposodott" vőlegény. És már ott lesz az új szerető.
Van aki nem alkalmas kapcsolatokra.
Ha munkahelyi kapcsolat miatt kirugnak akkor keress egy ugyvedet, pereljetek be a ceget, a karteritesbol pedig megelsz nyugdijig.
De a kerdesed alapjan el van szurva az egesz eleted, keress inkabb egy szakembert aki segit megtalalni a jo iranyt.
Jól érzed, szembe kéne menni mindazokkal, akik jobban akarják tudni és kitalálni helyetted az életedet. Boldog csak a saját döntéseid mentén leszel, ebben pedig jelenleg akadályoz a tönkrement jegyesség, a hatáskörét túllépő főnök és a csőlátású család.
Vedd a kezedbe az életed, különben örökké bánni fogod!
Volegeny kuka
Uj pasival agyba bujas! Kit erdekel a munkahely? Van ezer foleg ha sima melos vagy!
Szuleid meg kapjak be! Nezd meg Romeot es Juliat, na! Ok is tudtak mit akarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!