Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól vettem észre, hogy a legtöbb nő amikor párt keres, találkozik vagy 10-15 fiúval és azok közül választ?
Fene tudja, hogy nagyüzemben ez megy-e, de találkoztam már a jelenséggel. Nem én csajoztam, egy lányismerőssel futottam össze és a hogy vagy kérdésre volt a ne is kérdezd, még hár8m randim lesz volt a válasz.
30/f
Aki társkeresőzik, az ne legyen meglepődve, ha a partner többeket is megnéz, biztos te is ezt teszed!
A kornak ehhez semmi köze.
Nem jöttél be a nőnek és ennyi.
Amikor társkeresőztem, hetente több "randim" volt. Bár én nem szeretem az első, puhatolózó találkozóra a randi szót használni...
De nézzük, hogy működik a gyakorlatban. Regisztrálok egy társkeresőre, ír több száz pasi. Ebből első körben nyilván kiszűröm azokat, akik kábé semmilyen szempontból nem felelnek meg az elképzeléseimnek (korban, távolságban, értékrendben, életmódban fényévekre vagyunk egymástól). Még mindig marad legalább egy tucatnyi jelölt. Honnan lehet tudni, hogy ki az az EGY, aki közülük valóban hozzám illik? Nyilván lehet valamennyit levelezgetni előzetesen, de ebből még mindig nem sok derül ki. Személyes benyomás hiányában szerintem nem igazán érdemes elköteleződni. Úgyhogy marad a találkozó minden számításba jöhető férfival.
Máskor meg azt olvasom, hogy a nők miért nem adnak legalább esélyt... csak azt nem szokás figyelembe venni, hogy ha NEKED esélyt ad, akkor másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!