Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén mi baj a külsőmmel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén mi baj a külsőmmel? Mert a nőkkel semmi sem jön össze!

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 10. 22:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a külsőddel van a baj, kifejezetten nem vagy ronda

olyan 10-ből 7-es

az arcoddal nincs semmi gond. Van rajtad egy kis felesleg, de az se durva, egy kicsit mackós vagy így attól a +5-8 kilótól de valakinek pont ez jön be. Szóval valószínű nem azzal van a gond. Fejleszd magad, a személyisèged és hordj egy számmal kisebb vagy kevèsbé lelógó öltönyt. Valamint attól is függ, hogy hol keresgélsz. A felületes műcsajoknak persze, hogy nem fogsz tetszeni, ha nincs bmw-d.

2017. márc. 10. 23:58
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok hasonló pasinak van barátnője, nem ez lehet a gond.
2017. márc. 11. 00:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is helyes vagy! :) Az önbizalom löketet megadtuk!:)
2017. márc. 11. 00:10
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

Azért milyen toleránsak a nők,-hasonló kaliberű csajt simán le dagadt disznóznának a pasik....

Az ökölbe szorított kezed nagyon nem tetszik.

2017. márc. 11. 00:14
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Fâszt vagytok így kiakadva az ökölbe szorított kezén? A fénykép egy pillanatot tükröz. Gondolom a hétköznapokban nincs ökölben a keze, tehát nem ettől nem kell a nőknek. Élőben meg gondolom vidámabb arcvonások is összefutnak az arcán, nem ilyen arccal ökölbe szorított kézzel jár csajozni. Hetero férfiként szerintem nincs gáz, maximum a hasad. De az sem feltétlen, bár ha fullos ribit szeretnél akkor muszáj lesz fogyni.
2017. márc. 11. 00:38
 16/31 anonim ***** válasza:

Nekem pl ez jut eszembe rólad valamiért :D

https://www.youtube.com/watch?v=8CYPzyZd_uc

2017. márc. 11. 01:10
 17/31 RoseTyler ***** válasza:
90%
Átlagos pasi vagy külsőre. Szerintem nem azzal lesz a gond.
2017. márc. 11. 01:14
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Egész helyes arcod van,de ha sportolnál,az adna némi önbizalmat
2017. márc. 11. 01:19
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Öltözködési stílusváltás. Használj egyszínű inget. Elüt a kék ing a fekete nyakkendőtől. A tartásod túl feszes, statikus, ne húzd így fel a vállaidat, meg nem kell egyfolytában ilyen feszesen állni, mint aki karót nyelt. Mosolyogj csávó és borotválkozz meg! Plusz engedd el azt a kolbászdarabkát a mancsodból te zugevő! :D
2017. márc. 11. 01:27
 20/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a külsőddel van a baj.
2017. márc. 11. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!