Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már huszonéves tapasztalatlan párotok, ha igen miért nem volt eddig barátnője?
Nem, de remélem egyszer lesz, izgatnak a szűz fiatal pasik.
Eddig sajnos nem úgy hozta a sors, hogy egy ilyennel jöjjek össze. :) 25N
1. Szurkolok. Én kipipálhattam ezt a pontot a bakancslistámon. :)
Volt előttem barátnője, de körülbelül 2 hónappal az előtt, hogy én a képbe jöttem. Vele nem feküdtek le, nem is voltak együtt, csak 5 hónapig.
Ezelőtt a leányzó előtt saját bevallása szerint az lehetett a gond, hogy nem nyitott eléggé az emberek felé, nem volt magabiztos, így megvédeni sem tudta magát, ha kellett.
Mint látjátok, ezen lehet változtatni. :) Másoknak is azt tanácsolom, hogy ne adják fel.
21/L
# 1 Ha gondolod én feláldozom magam, hogy ne úgy éld le az életed, hogy ez kimaradt belőle.
25F
Kérdező: persze, hogy így gondolod "papíron", ő is úgy gondolta. Csak a megvalósítás kicsit nehezebb, mindenesetre majd eljön nálad is az ideje és a legjobbakat kívánom. :)
Hármas voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!