Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik kérdésből adódik egy újabb kérdés: ha a sovinizmus nem létezik, akkor miért beszélünk annyit róla (a lenti kérdés most 82 válasznál jár)? És ha a feminizmus sikeres (volt), akkor miért elégedetlenek a nők most is?
"Attól, hogy a tagok szídják a nőket, attól még az irányzat nem nőellenes."
lol
19. Azon, hogy 21/L mi érthető?
F betűt írtam volna?
Egyébként nem tudom, azok után mi a probléma, hogy le is írtam, hogy a szülés miatt kimaradnak évek a karrierépítésből, és ezek általában a fiatal évek szoktak lenni, amikor még lehetne építkezni. Azt is leírtam, hogy valaki így is elégedett.
Ugyanazon a munkahelyen egyébként nincs olyan, hogy te pasi vagy, 200-at kapsz, nő? akkor csak 180 jár. :)
Ettől függetlenül lehetnek különbségek, de ez nem a miatt - inkább a terület miatt szokott megesni, hogy Budapesten vagy a Dunántúlon jobban fizetnek ugyanazért a munkáért, mint Szabolcsban vagy Borsodban. Én inkább ezt akarnám áthidalni először, mert ez valóban létező probléma, ami egyáltalán nincs eltűnőben.
"Ha nem vállalnád be a hátrányos jogi környezetet ami a nőkkel való kapcsolat jelent, ignoráld a nőket." Én úgy vettem le, hogy ez a mgtow lényege. Ebből a közöny következik, nem pedig a gyűlölet vagy nőellenesség. Az, hogy a tagok a női nemet ócsárolják, azt jelenti, hogy az ignorálás része a dolognak náluk nem működik.
A férfitársadalom egyetértése sem következik feltétlenül ebből, viszont érthető, hogy miért jött létre és mik az irányelvei. Mindegy is, csak vélemény. Nem vagyok mgtow, csak olvastam erről is, meg a feminizmusról is. Ha maga a mozgalom az ami nőellenes neked, akkor ne a Huffnágel Pistit olvasd, mert az tényleg egy nőellenes marhaság.
30/f
12-es: hol szóltam én le előző kérdésnél a tanárokat?
azt írtam, hogy a TÁRSADALMI megbecsültségük 0 és keveset keresnek. én vagyok a társadalom, vagy mi? :)
látszik, hogy szándékosan kiforgatod, amit az ember ír.
egyébként meg fogsz lepődni, de az anyám is tanár, és bár gyerekkorában valóban arról ábrándozott, hogy tanítani fog, ennek ellenére tökéletesen egyetért velem ebben. és szintén megállapította, hogy azért nőiesedett el a pálya, mert férfi ennyi pénzért nem megy el tanárnak.
de mondok jobbat: egyre több a női buszsofőr, pedig régebben szinte csak férfiakat lehetett látni. vajon mi lehet az oka? óriási stressz az egyre nagyobb forgalom meg a bunkó utasok miatt, a fizu meg a béka popója alatt.
Azért, mert a feminizmus egy téveszme.
A követői pedig pont azt a férfit nem találják, aki bennük nőt látna.
Mert hát miből is tűnne ki, hogy pont egy feminista nő/nőies, ha egyszer gondosan ügyel rá, hogy NE LEGYEN AZ. Sőt, NE IS VEGYÉK őt nőszámba?
Akkó' nem veszik nőszámba. Oszt jónapot.
Ja, hogy az meg alapjaiban törli a saját nőiségét? Ammán az ő baja, kérlek! Jogában állt nem-nővé válni, élt ezzel a jogával, aződöntéseazőfelelőssége bla-bla-bla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!