Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 18-20 évesek nektek milyen a fiú ideálotok?
Az "anoexiás swag yolo páva" kifejezetten taszít. A férfias külsővel lehet megfogni (szakáll, borosta, vagy borotvált teljesen mindegy, ez nem ettől függ). Ideálom nincsen, mert azzal a saját esélyeimet rontanám. Az egyetlen, amit megemlítenék a magasság, azért, mert én is magas vagyok. De most attól ha 1-2 centivel alacsonyabb nálam még nem dől össze a világ.
A testalkatról meg annyit, hogy egészséges" legyen. Tehát ebbe nem tartozik bele se az anorexiás, se az "átugrani könnyebb, mint megkerülni". De a kis felesleg (úszógumi :) például) beletartozik.
18-20 évesen.
Legalább 185 cm, zöldes szemű, és picit hullámos, vállig érő hajú, kedves, figyelmes, érzéki, határozott...
28 vagyok, a párom 166 cm-vel alacsonyabb nálam, kb. fél millis hajú, de a(z egyébként szinte barna) szeme bármilyen fénynél gyönyörű zöld.
Ennyit erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!