Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi az ideálotok a külsőt tekintve?
én nem lány vagyok de leírom neked:
magas, izmos, humoros, intelligens, határozott, gazdag
izmos, sportos testalkat
185-200cm magas
Magasságra a 177 centimmel legjobban a 180-190 cm magas férfiak, testalkatra a sportos, de nem kigyúrt, legalább annyi izomzattal, hogy mondjuk meg se forduljon a fejemben, hogy lenne esélyem szkanderban lenyomni, meg tetszik az a fajta mackós testalkat is, amikor valaki egy alapvetően férfias izomzatú testre szedett fel plusz kilókat.
Ha valami abszolút ideált kéne mutatnom, aminél jobbat álmodni sem tudnék, akkor az valahogy így néz ki:
De vonzódtam már elég különböző testalkatú férfiakhoz, olyanhoz is, aki nálam alacsonyabb, meg például sosem volt olyan párom, akinek barna lett volna a szemszíne, hiába az tetszik legjobban, szóval nem igazán korlátozom le magamat ezzel a "mi az ideális ez meg az" típusú elképzelésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!