Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha többen is mondták már rám hogy ronda vagyok, meg többen is hogy szép, akkor most ronda vagy szép vagyok?
Szoktam tetszeni a pasiknak, meg volt már kapcsolatom stb, tehát-e téren nem érzem hogy nagyon iszonyatosan bűnronda lennék, DE VISZONT, többen is mondták már hogy ronda vagyok, főleg lányok. pl. a húgomnak egy osztálytársa mondta, hogy nem vagyok valami szép, meg egy másik barátnője, hogy amikor meglátott egyből azt gondolta hogy mekkora az orrom. Ezeket most hallottam, és eléggé elcseszte a kedvem, amúgy is gyűlölöm magamat, főleg az arcomat. Még régen egy volt barátnőm összeveszésünkkor olyanokat vágott a fejemhez, hogy egy bányarém vagyok, nagyon ronda stb. Meg van egy fogyatékos ismerősöm, nem értelmi fogykós, csak kicsit fura (úgy viselkedik mint egy autista) és azt mondta hogy csúnya vagyok, azért mert túl nagy a szemem.
De biztos van még pár csak nem jut eszembe...
nem értem. Ha annyira ronda vagyok, akkor miért tetszek általában a fiúknak? Volt munkahelyemen is rám volt kattanva egy csomó munkatársam, még annó suliba is mindig szerelmes volt belém valaki, vagy tetszettem valakinek...
Vagy azóta ennyire megcsúnyultam?
20l
Egyébként szerintem is ronda vagyok, tehát magamnak iszonyatosan nem tetszem, de mégse látom magamat kívülről az életben...
Azért van ez mert minden nőnek jut férfi, nem lehetsz elég ronda hozzá, így a kérésed leírásából nem lettünk okosabbak semmivel.
Megjegyzem, nem teljesen mindegy, hogy mi vagy ha lenne kivel együtt lenni ?
Mindegy tippelek azért, szerintem ronda vagy.
Honnan a frászból tudhatnánk? Nem látunk.
Ilyen kérdést feltenni kép nélkül totál felesleges..
,,Micsoda problémák:) Szerintem, igyál minden este, az jót tesz neked. Ehhez a stílushoz, gondolkodásmódhoz, pont passzol a pia."
Már bocsássék meg, de mi történik ha megiszok 1-2 sört? :D Önkívületben fetrengek a padlón vagy mi?
Azért azzal nem teljesen értek egyet (egyik hozzászólóval), hogy akit jó pasik vesznek körül, akire jó pasik mondják jó nő az biztos jó nő meg szép.
Azt én is láttam, hogy egyes csúnya pasik az átlagos nőktől is el voltak ájulva, milyen szép, mert magukhoz képest szépnek találták.
De olyat is láttam, hogy egy ronda pasi nálánál fényévekkel jobban kinéző nőket minősítgetett, kritizált, de olyan jelentéktelen apró hibákért, amiket a többség észre se vett volna vagy csak akkor ha direkt erre megy rá és keresi nagyítóval.
De ami a számomra legmegdöbbentőbb, hogy láttam olyat, hogy kifejetten jó pasi illetve pasik, értsd jóképű, jóvágású, helyes, jó alakú, izmos srác, előkerülnek fényképek exekről, vagy olyan csajokról akikre rá voltak kattanva (úgy értem nagyon tetszett nekik, oda voltak érte), rájuk nézek, és látom, ez a csaj csúnya.
De a csávó meg azt mondja, szerinte szép, és neki tetszik.
Tudom mondják, a szépség relatív, szubjeltív, ki mit tart szépnek, blabla, de olyan lányokat találtak annak döbbenetemre, akire objektívan se lehetne rámondani, mert olyan vonásai vannak, ami se összeségében, se részleteiben nem szép.
És mikor mutattam képeket másoknak anélkül hogy bármit mondtam volna, ők is azt mondták rondák.
Mert pl. a lófejre, kiálló lapátfogakra, táskás szemekre nem lehet azt mondani, hogy szép.
Volt például egy csávó, helyes, kisportolt, aki általában tetszik a nőknek, munkahelyről oda volt az egyik olyan csajért, akiről nem gondoltam volna és akit nem a külseje miatt, de majdnem mindenki utált.
Nem elég, hogy ronda ápolatlan fogai, görbe háta volt, alacsony volt, gebe testalkata, pálcika lábai, táskás szeme, turcsi lapos malacorra, ragyás bőre volt amire szolizott, de emellett negatív vibe-ja is volt, bunkó volt, arrogáns, lekezelő, felfele nyaló.
Szinte mindenkivel utálatos volt, kivéve az egyik főnökkel akivel össze is jött és feljebb lépett (még hogy csak a jó nők lépnek feljebb.....).
Csodálkozva kérdeztem is tőle, pont érte volt oda?? Aki nemhogy nem szép de ráadásul szinte mindenki rühelli akkora egy tirpák??
Csak azért ábrándult ki belőle később, mert állítólag egy buliban gangbang-je volt.
(Még azt is jobban megértettem volna, ha nem szép de legalább pozitív a kisugárzása, kedves meg aranyos, csodás személyiség, de az se volt).
Mondta igen, szépnek és szőkének találta. (Aha, akkor ez volt az ok. Az eredetileg barna haját szőkére festette).
Mutattam képeket, olyat is ahol épp szőke volt, olyat ahol még barna, olyat is ahol az akkori pasijával pózol aki főnök volt.
Mondta ezeken szerinte tök máshogy néz ki (szerintem nem), és hogy így neki már nem tetszik, és nem érti hogy találhatta szépnek.
Volt egy másik srác, szintén helyes, sportos aki tetszik a nőknek(nem ismerik egymást), tett nekem egyszer megjegyzést, hogy utólag nem érti, hogy lehetett együtt ezzel meg azzal (volt partnerek vagy alkalmiak, kalandok), visszanézte régi képeiket és nem tudja utólag, mit látott szépnek rajtuk, akkor szépnek találta őket de utólag elismeri nem voltak nagy számok és mai fejjel már nem találja őket szépnek.
Úgyhogy az se jelent semmit, hogy egy jó pasi szépnek talál egy csajt akkor biztos az, bűnronda meg bányarém csajokat találtak szépnek jóképű pasik hogy az ész megáll, mit lát rajta szépnek......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!