Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha többen is mondták már rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha többen is mondták már rám hogy ronda vagyok, meg többen is hogy szép, akkor most ronda vagy szép vagyok?

Figyelt kérdés

Szoktam tetszeni a pasiknak, meg volt már kapcsolatom stb, tehát-e téren nem érzem hogy nagyon iszonyatosan bűnronda lennék, DE VISZONT, többen is mondták már hogy ronda vagyok, főleg lányok. pl. a húgomnak egy osztálytársa mondta, hogy nem vagyok valami szép, meg egy másik barátnője, hogy amikor meglátott egyből azt gondolta hogy mekkora az orrom. Ezeket most hallottam, és eléggé elcseszte a kedvem, amúgy is gyűlölöm magamat, főleg az arcomat. Még régen egy volt barátnőm összeveszésünkkor olyanokat vágott a fejemhez, hogy egy bányarém vagyok, nagyon ronda stb. Meg van egy fogyatékos ismerősöm, nem értelmi fogykós, csak kicsit fura (úgy viselkedik mint egy autista) és azt mondta hogy csúnya vagyok, azért mert túl nagy a szemem.

De biztos van még pár csak nem jut eszembe...

nem értem. Ha annyira ronda vagyok, akkor miért tetszek általában a fiúknak? Volt munkahelyemen is rám volt kattanva egy csomó munkatársam, még annó suliba is mindig szerelmes volt belém valaki, vagy tetszettem valakinek...

Vagy azóta ennyire megcsúnyultam?

20l

Egyébként szerintem is ronda vagyok, tehát magamnak iszonyatosan nem tetszem, de mégse látom magamat kívülről az életben...

2017. márc. 9. 00:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Tok mindegy h ronda vagy vagy szep, ha ilyen alpari..ki az aki emiatt berug szerda este?:)))
2017. márc. 9. 04:35
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem emiatt rúgtam be jézusmáriám..:D
2017. márc. 9. 05:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"10 évvel lemaradt dizájnú hányásdarabka szintű oldalon"

Na ezek szerint nem csak én látom így. :)

Bár még nem mertem így megfogalmazni sosem, így is kidobtak már innen egy regisztrációmat. :)

"mekkora az orrod"

Ez egy érdekes dolog, vannak színésznők, akik tetszenek, és nézegettem róluk képeket, és persze mindegyikről van karikatúra, ahol az orruk ki van emelve. Ezek után megnéztem, milyen orruk van, és fel sem tűnt, hogy mekkora. Meg az elálló fül sem.

Úgy látszik, ez csak az ellenségnek, a konkurenciának tűnik fel.

2017. márc. 9. 05:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ember nincs aki mindenkinek tetszik. Viszont mindenki tetszik valakinek (vagy ha mégsem, akkor az már tényleg nagyon ronda+ rossz természet- vagy csak nem veszi észre h valakinek ő is tetszik)

A nagy szemek szerintem nagyon szépek egy nőnél.

Ismerek egy csajt, akinek szintén nagyon nagy orra van, hozá viszont hatalmas szeme is, és az összkép igenis jó. Főleg hogy egy nagyon vidám, kedves lány

2017. márc. 9. 07:17
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
Micsoda problémák:) Szerintem, igyál minden este, az jót tesz neked. Ehhez a stílushoz, gondolkodásmódhoz, pont passzol a pia.
2017. márc. 9. 07:46
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Időnként randa vagy, időnként meg szép. Nem összeegyeztethetetlen dolog ez.

"egyébként bocsánat, csak részeg vagyok." - Nna! Itt például ronda vagy, még ha egyébként jól is nézel ki.

2017. márc. 9. 08:17
 17/24 anonim ***** válasza:
22%
A részegség a legszebb nőt (de férfit is) nagyon elcsúfítja.
2017. márc. 9. 08:24
 18/24 anonim ***** válasza:

A szépség nagyon relatív. Van persze olyan szimmetrikus babaarc, ami mindenkinek tetszik, de azon kívül már egyéne válogatja. Sem a nagy orr, sem a fül, sem más nem tesz senkit csúnyává egymagában. Csak egyben lehet elbírálni. És még akkor is csak azt lehet kimondani: nekem tetszik. (Esetleg, hogy nem.) De még ha nem is tetszik elsőre, az is hamar megváltozhat, ha beszélünk, és szimpatikussá válik. Vagy kiderül, hogy én vagyok neki szimpatikus!

A megszokás is sokat változtat a képen, aki elsőre csúnyának tűnt, pár nap után már másként látszik.

És még valami. Az arc picit megváltozik, ha a gravitáció nem lefelé, hanem hátrafelé vonja a szöveteket. Ez a kis változás csodát tehet. Nekem több ilyen tapasztalatom is volt. Hogyan lehet ezt elérni? A párnán, amikor én vagyok fölül...

2017. márc. 9. 08:50
 19/24 anonim ***** válasza:
50%

Az a nem mindegy, hogy milyen pasik mondják rád, hogy szép vagy. Ha mindig csak ronda/átlagos pasik, a jó pasik pedig kerülnek, akkor valószínűleg tényleg nem vagy a legszebb...ez most persze csúnyán hangzik, az igazság sokszor fáj, de tényleg ebből derítheted ki :) Én pédául egy sportosan vékony, formás lány vagyok és mindig azt mondják, hogy szép az arcom, a szemem, sosem mondta rám senki, hogy csúnya vagyok, egyedül az orrom nem tetszik, mert oldalról görbe. Mégis mindig jó pasikkal kerülök össze, azóta elhiszem, hogy tényleg szép vagyok és senkit nem érdekel, hogy nem tökéletes az orrom, sőt egyik exemnek egyszer mondtam, hogy meg akarom műttetni, de lebeszélt róla, mert szerinte így vagyok szép :) Szóval...másnak lát minket a világ, mint mi magunkat.

20L

2017. márc. 9. 09:16
 20/24 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy mondok mégegy példát a szépség relativitására: egyszer egyik haverom tinderezett mellettem, és néztük, hogy melyik lány szép, melyik nem :D És szabályosan mindig amelyiket én szépnek láttam, azt ő csúnyának, és fordítva, talán egy lány volt, akit mindketten szépnek láttunk. Elgondolkodtató...

20L

2017. márc. 9. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!