Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elgodolkodtatok már azon, hogy az "ide járók" között milyen kevés a normális értékrendű ember?
Sokat olvasgatok itt esténként amikor van időm és az itt kérdező és válaszolgató embereket megpróbálom elképzelni,az írásaik sok mindent elárul,-már ha őszinte...
Van még aki gondolkodik ilyesmin?
Vagy vizuálisan is elképzeli az adott embert?
Sokszor kíváncsi vagyok mennyire lehetek jó emberismerő? Lehet nagy meglepetések érnének ....
#20....:)
Köszi mindenkinek aki írt!
Szerintem is keves gyakorin a normalis ember. Foleg parkapcsolatos kerdeseknel. Sok a frusztalt nyomi srac es a buta feminista liba is. Es ezek oltogatjak egymast. En csak rohogok neha a valaszokon... meg arra gondolok hogy milyen szanalmasak ezek az embertipusok es mennyire tragya eletuk lehet ha az teszi oket boldogga hogy nevtelenul szidjak az egesz masik nemet. Gondolom ez egyszerubb nekik mint sajat maguk hibait beismerni.
A kerdezok kozott ugyenez van... rengeteg az olyan kerdes hogy miert ilyenek a nok vagy miert ilyenek a ferfiak....egyik ssm tudja azt feltenni hog vajon benne is van e hogy rosszul valaszt?? Na mindegy. A lenyeg hogy normalis valaszok helyett csak a vita meg a gyulolkodes megy.
Nekem az tűnt fel, hogy az árnyalt vélemény milyen ritka.
"Hagyd ott", "rúgd ki", "undorító az ilyen", "ha most ezt tette, legközelebb majd", "sose bocsájtanám meg". Ezek a leggyakoribb válaszok.
Ez itt a felnőtt párkapcsolatok. Elsőre, egy párkapcsolatban, sokszor a két ember, akik benne vannak, nem tudják mi is van. Akkor, még is hogyan lehetne normális választ adni, mikor egyik fél, ír pár sort amit ép sérelmesnek talál. A másik fél, háttér, kitudja milyen.
A válaszolók nagy része még egész fiatal, max 1-2 megtapasztalt dologgal. Ők, még főleg álomvilágban lelkesen válaszolnak a nulla tapasztalattal. Van akiket már nagyon meggyötört az élet, ők mindig, mindentől, meneküljél állásponton vannak. Na és mint én is csak időtöltés és szórakozás végett járunk ide. Mivel, az ide írt válaszok és az én általam évtizedek alatt megtapasztalt valós élet között semmi hasonlóság nincs.
Az kimondottan tetszik, mikor 18-22 évesek, egy komoly élet tapasztalattal osztják tanácsaikat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!