Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok, hogy itt nagyon kevés a normális ember?
Figyelt kérdés
Ki hány éves és milyen nemű ?
Ki van még fent ?
2015. júl. 22. 01:09
3/17 anonim válasza:
Én vagyok itt a legnormálisabb ember. Csak egy kicsit antiszociális vagyok, a nevem Holden Caulfield, a zabhegyező. Na? Velem tartasz a sajátos kis világomba?
4/17 anonim válasza:
én! nagyón nórmálís vagyók! 23/ árva fiú!
5/17 opened paradise válasza:
Jónak mondod...
Amúgy azt vettem észre,hogy akik azt mondják,hogy normálisok,azok a legdurvább őrültek.
20/F és alvaírok.
6/17 anonim válasza:
Csak én vagyok itt normális, mindenki más helikopter.
7/17 anonim válasza:
1. Tudtam. Néha amikor az oldalon vagyok úgy érzem én is a nem normálisak közé tartozom mert ide irkálgatok. Szörnyű hogy mennyi idióta ember jut hozzá az internethez.. A trollokat viszont bírom, mindig megnevettetnek :D
2. 21F
3. Az aki nem alszik. :P
8/17 anonim válasza:
Ahogy megyünk bele az éjszakába ez egyre inkább igaz lesz.
9/17 anonim válasza:
Persze, hogy kevés. Normális ember már rég alszik ilyenkor. :-)
Én sem véletlenül vagyok még ébren.
10/17 anonim válasza:
Főleg, ha engem is beleszámolunk. Én kiteszek több lökött embert is. Idelöktek a gyakori elé. Na ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!