Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok, hogy itt nagyon kevés a normális ember?
Figyelt kérdés
Ki hány éves és milyen nemű ?
Ki van még fent ?
2015. júl. 22. 01:09
12/17 anonim válasza:
Te se vagy normális ha hajnalban is itt esz a fene. :P
13/17 anonim válasza:
Itt? Pedig pont hogy interneten "normális" mindenki :D
14/17 anonim válasza:
Ne ítélkezz az alapján, ami itt megy....anonim oldal.:)
Mondjuk én élőben is egy bunkó, beképzelt ember vagyok...de ha közelebbről megismernek az emberek, én leszek a kedvencük...
15/17 anonim válasza:
nekem sikerült kifogni normálisakat, de hülyékből is kaptam ki párat :D
22F (relatív normális, attól függ, honnan nézzük :D)
16/17 anonim válasza:
Mit értesz ez alatt?.. -.-' Most mennem kell! Szólítanak a hangok! Narniába kell mennem!
17/17 anonim válasza:
Persze, hogy tudtuk. Elég volt a kérdésedet elolvasni, máris tudtuk nem vagy 100-as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!