Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elgodolkodtatok már azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elgodolkodtatok már azon, hogy az "ide járók" között milyen kevés a normális értékrendű ember?

Figyelt kérdés

Sokat olvasgatok itt esténként amikor van időm és az itt kérdező és válaszolgató embereket megpróbálom elképzelni,az írásaik sok mindent elárul,-már ha őszinte...

Van még aki gondolkodik ilyesmin?

Vagy vizuálisan is elképzeli az adott embert?

Sokszor kíváncsi vagyok mennyire lehetek jó emberismerő? Lehet nagy meglepetések érnének ....

2017. márc. 8. 22:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Engem az rémít meg, hogy azok az emberek, akiktől fenyegető/ "dögölj meg te k. V.a" stb. leveleket kapok és olvasom a nőgyűlölő fröcsögésüket, azok köztünk járnak az utcán, munkahelyen, nem lehet látni kívülről azt az igazi arcot, amit itt megmutatnak és így nem tudom nagy ívben elkerülni őket. Rémisztő, hogy egyesek fejében ilyen gondolatok forrongnak és nem lehet tudni, kiében.
2017. márc. 8. 22:40
 12/31 anonim ***** válasza:

#9. De az meg mire jó?

Kérdező én is gondolkodom néha ilyeneken,de szerintem itt nem sokan tudják igazán őszintén vállalni magukat.Pedig úgy lenne igazáb reális az oldal!

2017. márc. 8. 22:41
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
Igen, fogom a fejemet, hogy hupasztmek, melyik bolygóról jöttem én ide, mert hogy nagyon más vagyok, mint sokan, az tuti. :)
2017. márc. 8. 22:42
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
#13 Lehet a holdról jöttél (?)
2017. márc. 8. 22:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Néhány értelmes emberrel már összehozott innen a Sors. Mindig reménykedem, aztán vagy bejön, vagy sem. (F)
2017. márc. 8. 22:48
 16/31 A kérdező kommentje:

#11 Igen teljesen igazad van,de azért szerintem "arc nélkül" mindenki bátrabb'....

Ha például holnaptól a kommentek mellett megjelenne a fotótok akkor az kinek lenne vállalható és kinek nagyon kínos?

Talán jómagam csak a pikáns kategóriába való írásaim miatt (nem sok volt)főhetne kicsit a fejem,de még az is vállalható azthiszem.

2017. márc. 8. 22:58
 17/31 anonim ***** válasza:
75%
Hát azon sokan meglepődnének,főleg a pasik akik csajnak adták ki maguk:)
2017. márc. 8. 23:09
 18/31 anonim ***** válasza:
Vannak értelmesek, nem is kevesen, csak kevésbé látványosak, mint az agresszívek, trollok illetve a szimplán hülyék.
2017. márc. 8. 23:21
 19/31 anonim ***** válasza:
Hát ez tény , de ha mondjuk utcán sétálsz és csak belelátnál az emberekbe, akkor sem lenne rózsásabb a helyzet szerintem :D 21/F
2017. márc. 8. 23:46
 20/31 anonim ***** válasza:

Hát, ez a fotóval kérdés azért nem játszik, mert a többség óvodás szinten van, és akinek mondjuk kampós, görbe orra van, annak kevésbé számítana a véleménye, mint akinek pisze.

"Hogy nézel már ki, heeeee...."

2017. márc. 8. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!