Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elgodolkodtatok már azon, hogy az "ide járók" között milyen kevés a normális értékrendű ember?
Sokat olvasgatok itt esténként amikor van időm és az itt kérdező és válaszolgató embereket megpróbálom elképzelni,az írásaik sok mindent elárul,-már ha őszinte...
Van még aki gondolkodik ilyesmin?
Vagy vizuálisan is elképzeli az adott embert?
Sokszor kíváncsi vagyok mennyire lehetek jó emberismerő? Lehet nagy meglepetések érnének ....
#9. De az meg mire jó?
Kérdező én is gondolkodom néha ilyeneken,de szerintem itt nem sokan tudják igazán őszintén vállalni magukat.Pedig úgy lenne igazáb reális az oldal!
#11 Igen teljesen igazad van,de azért szerintem "arc nélkül" mindenki bátrabb'....
Ha például holnaptól a kommentek mellett megjelenne a fotótok akkor az kinek lenne vállalható és kinek nagyon kínos?
Talán jómagam csak a pikáns kategóriába való írásaim miatt (nem sok volt)főhetne kicsit a fejem,de még az is vállalható azthiszem.
Hát, ez a fotóval kérdés azért nem játszik, mert a többség óvodás szinten van, és akinek mondjuk kampós, görbe orra van, annak kevésbé számítana a véleménye, mint akinek pisze.
"Hogy nézel már ki, heeeee...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!