Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elmagyarázni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elmagyarázni a barátomnak, hogy rosszul esik, ha nem ad nőnapra virágot?

Figyelt kérdés
3 éve járunk, egyszer sem kaptam még tőle. Beszélgettünk múltkor egy csomót, mondtam is neki, h mi nők szeretjók a figyelmességet, rosszul esik, ha nem emlékszik a szülinapra és nem ad egy darab csokit se, akkor mindig úgy csinál, mintha értené a dolgot. De ilyenkor még sem ad egy szál virágot se. kicsit rosszul esik, mert én úgy vagyok ezzel, h akit szeretek, azt szeretném boldognak látni, de ezek szerint őt nem érdekli. De akkor meg miért mondja, h szeret és miért nem mutatja ki sehogy sem?
2017. márc. 8. 10:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Mondjuk van pár extrém reakció nőktől ha virágot viszel, de leszögezem előre NEM EZ AZ ÁLTALÁNOS.

Úgymint

"Biztos megcsalt, hogy ilyen figyelmes"

"800 forintos gazzal szúrod ki a szemem? A Bea ezüstkarkötőt kapott a Bélától..."

"Már megint próbálkozol mi? Azt hiszed hanyattdobom magam, minden férfi szexmániás disznó, te sem vagy különb"

DE szerencsére ez a RITKA. A többség szerencsére örül nki, de itt is volt egy kérdés ahol hisztibe kezdett az adott nő, mert "csak tulipánt kapott rózsa helyett".

2017. márc. 8. 13:14
 22/27 anonim ***** válasza:

kit érdekel, hogy más nők mit szólnak a nőnaphoz?

egy kapcsolatban a férfi csak ismeri már annyira a barátnőjét, hogy ő örülne-e virágnak. ne röhögtessetek már. senki nem mondta, hogy minden távoli haver nőnek vigyétek a virágot.

2017. márc. 8. 14:42
 23/27 anonim ***** válasza:

ha 3 éve ilyen, akkor nem fog változni

egy bunkó senkiházi, ennyi

2017. márc. 8. 15:22
 24/27 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem ez gáz, főleg, ha szülinapra se ad semmit. Balf-sz lúzer csávód van, dobd a p-csába és keress olyat, aki hajlandó elkényeztetni.
2017. márc. 8. 18:39
 25/27 anonim ***** válasza:

24

Azèrt ne essünk át a ló túloldalára.

2017. márc. 8. 19:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Kedves hölgyeim, férfinapra ti mivel kényeztettek minket??
2017. márc. 9. 07:05
 27/27 anonim ***** válasza:
hogy a fszomba jön ide a férfinap? :D feltétlenül ide kell böfögni valami szrságot. :D
2017. márc. 9. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!