Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elmagyarázni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elmagyarázni a barátomnak, hogy rosszul esik, ha nem ad nőnapra virágot?

Figyelt kérdés
3 éve járunk, egyszer sem kaptam még tőle. Beszélgettünk múltkor egy csomót, mondtam is neki, h mi nők szeretjók a figyelmességet, rosszul esik, ha nem emlékszik a szülinapra és nem ad egy darab csokit se, akkor mindig úgy csinál, mintha értené a dolgot. De ilyenkor még sem ad egy szál virágot se. kicsit rosszul esik, mert én úgy vagyok ezzel, h akit szeretek, azt szeretném boldognak látni, de ezek szerint őt nem érdekli. De akkor meg miért mondja, h szeret és miért nem mutatja ki sehogy sem?
2017. márc. 8. 10:02
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Hát nyilván annak a lánynak nem kell virág, amelyik nem szereti, de tudja h én szeretem révén h novenybiologus vagyok. Anyukájának sem vesz sosem, de nem értem miért. Annyira egyszerű egy lany kedvében járni, inkább megvárja amíg rossz kedvem lesz és aztán nem érti mi a bajom, és akkor még az a baja, hogy ha nem mondom el, akkor honnan tudná. Egyébként meg hogy nem lehet tudni mikor van, mikor még a reklámok is erről szólnak ilyenkor a tv-ben, újságok is. meg egyébként mondtam neki, mondom hátha vesz nekem még az anyukájának. De akkor sem.erzi rosszul magát, mikor az apukája (apostol jelölt) és a bátyja is ad nekem virágot, ő még semmit sem mond. Komolyan nem értem a ferfiakat
2017. márc. 8. 10:28
 12/27 A kérdező kommentje:
*apos jelölt, nem apostol
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nos, igen. Egy férfi vagy ilyen vagy nem.

És itt nem a tízezres csokorról meg anyagiassàgról van szó hanem egy szál virág 300 forintért vagy egy tábla csoki ugyanennyiért.

14/27 anonim ***** válasza:
17%

Könnyebb lenne, ha sok nő nem őrjöngene ha ma kap valamit... Sajnos liberó körökben divatos ma megsértődni... :( Próbálsz helyesen cselekedni, de nem lehet, mert 50% ezt várja el, 50% meg azt

2017. márc. 8. 10:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Lehet,más a szeretet nyelvetek.Egyébként,mondd meg neki,hogy "Béla,légy oly szíves,nőnapra legalább egy qrva képeslapot adjál,itthon is fillérekből meg tudod csinálni színes kartonból".
2017. márc. 8. 10:52
 16/27 anonim ***** válasza:

Ha egyébként figyel rád és kimutatja a szeretetét az év többi napján akkor nem értem a kiakadást. Nálam pl nincs nőnap, névnap. Ezzel azzal meglepem a párom, ha kapcsolatban vagyok, alkalomtól függetlenül. Nekem minden nap ugyan olyan. Nyáron pl az exemtől tudtam meg, hogy betöltöttem a harmincat :D

30/f

2017. márc. 8. 11:29
 17/27 anonim ***** válasza:
5%

Minek virág? Nem kell, olvasgass kicsit utána a nőnapnak, babám!

Persze, húzzuk csak le a férfiakat még egy napon, meg legyen ok a hisztire...

Hmmm, gáz. 28n

2017. márc. 8. 11:53
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a babád, idősebb vagyok nálad
2017. márc. 8. 12:10
 19/27 anonim ***** válasza:

# 17

Bocs, de inkább a szövegértésed gáz.

Az esik rosszul neki, hogy három év alatt EGYSZER SEM kapott virágot tőle.

2017. márc. 8. 13:01
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem értem az ilyen surmó férfiakat, komolyan. Amikor már odáig jut egy kapcsolat, hogy a nőnek konkrétan szólnia kell a férfinak, hogy szeretne néha-néha kapni egy szál virágot, vagy valami az már rég rossz, szerintem. Ha meg ennek ellenére sem hajlandó hozni neked, akkor megette a fene.

Én nem tudom, mire fel a sok süket duma, amikor már egy kisiskolás gyerek is tudja, hogy a lányoknak szoktunk néha virágot vinni, meg az anyukánkat felköszöntjük nőnapon, akkor egy felnőtt férfinak hogy nem jut eszébe?

Tudom, persze, vannak nők, akik nem szeretik a virágot, de ez azért kiderül, és ha csak nem bizonyosodott meg erről a férfi, miért fáj neki egy 300 forintos virág nagy ritkán vagy lehajolni és szedni valahonnan néha? Egyszerűen nem tudom felfogni, ez valami ostoba dac, hogy "a nőm nagyon vágyik valamire, de én csak azért sem adom meg neki", vagy mi?

Én nő vagyok, de ha a párom azt mondja, hogy enne egy lecsót, egy sütit, akármit, örömmel készítem el neki szinte bármikor, szeretek a kedvében járni, magamtól is meglepem ilyenekkel, meg mással is, akkor talán én is jogosan várom el, hogy néha ő is járjon a kedvemben valamivel. Mondjuk az enyém szokott is és szerencsére magától, szóval sajnállak a surmó pasid miatt.

2017. márc. 8. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!