Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elmagyarázni a barátomnak, hogy rosszul esik, ha nem ad nőnapra virágot?
Nos, igen. Egy férfi vagy ilyen vagy nem.
És itt nem a tízezres csokorról meg anyagiassàgról van szó hanem egy szál virág 300 forintért vagy egy tábla csoki ugyanennyiért.
Könnyebb lenne, ha sok nő nem őrjöngene ha ma kap valamit... Sajnos liberó körökben divatos ma megsértődni... :( Próbálsz helyesen cselekedni, de nem lehet, mert 50% ezt várja el, 50% meg azt
Ha egyébként figyel rád és kimutatja a szeretetét az év többi napján akkor nem értem a kiakadást. Nálam pl nincs nőnap, névnap. Ezzel azzal meglepem a párom, ha kapcsolatban vagyok, alkalomtól függetlenül. Nekem minden nap ugyan olyan. Nyáron pl az exemtől tudtam meg, hogy betöltöttem a harmincat :D
30/f
Minek virág? Nem kell, olvasgass kicsit utána a nőnapnak, babám!
Persze, húzzuk csak le a férfiakat még egy napon, meg legyen ok a hisztire...
Hmmm, gáz. 28n
# 17
Bocs, de inkább a szövegértésed gáz.
Az esik rosszul neki, hogy három év alatt EGYSZER SEM kapott virágot tőle.
Nem értem az ilyen surmó férfiakat, komolyan. Amikor már odáig jut egy kapcsolat, hogy a nőnek konkrétan szólnia kell a férfinak, hogy szeretne néha-néha kapni egy szál virágot, vagy valami az már rég rossz, szerintem. Ha meg ennek ellenére sem hajlandó hozni neked, akkor megette a fene.
Én nem tudom, mire fel a sok süket duma, amikor már egy kisiskolás gyerek is tudja, hogy a lányoknak szoktunk néha virágot vinni, meg az anyukánkat felköszöntjük nőnapon, akkor egy felnőtt férfinak hogy nem jut eszébe?
Tudom, persze, vannak nők, akik nem szeretik a virágot, de ez azért kiderül, és ha csak nem bizonyosodott meg erről a férfi, miért fáj neki egy 300 forintos virág nagy ritkán vagy lehajolni és szedni valahonnan néha? Egyszerűen nem tudom felfogni, ez valami ostoba dac, hogy "a nőm nagyon vágyik valamire, de én csak azért sem adom meg neki", vagy mi?
Én nő vagyok, de ha a párom azt mondja, hogy enne egy lecsót, egy sütit, akármit, örömmel készítem el neki szinte bármikor, szeretek a kedvében járni, magamtól is meglepem ilyenekkel, meg mással is, akkor talán én is jogosan várom el, hogy néha ő is járjon a kedvemben valamivel. Mondjuk az enyém szokott is és szerencsére magától, szóval sajnállak a surmó pasid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!