Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek egyszer kellettél, annak mindig is kelleni fogsz?
Figyelt kérdés
2017. márc. 7. 13:27
11/13 anonim 

válasza:

Nem. És az sem igaz, hogy aki külsőleg tetszett, az mindig is tetszeni fog. Életem első (plátói) szerelmét a világ leghelyesebb pasijának tartottam néhány éve, de amióta kiszerettem belőle, meg megváltozott, már külsőleg se jön be.
12/13 anonim 

válasza:

Nem. A volt fiúm még mindig nagyon helyesnek gondolom, de nem jönnék vele össze újra, pedig nem váltunk el csúnyán.
13/13 anonim 

válasza:

Nem.
A töltött káposzta az egyetlen dolog, ami felmelegítve jó, de szerintem az se!
(Persze ez így féligazság, az olyan megszakadt kapcsolatokból azért simán lehet újra valami, ahol a páron kívüli ok miatt történt időleges szakadás. Például az egyik család elköltözése a városból, vagy az egyik fél távoli suliba járása, időleges külföldi munkája, ilyesmi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!