Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 40-es pasi szimplán jófejségből önzetlen és kedves egy huszonéves lánnyal?
A barátnőm jóba van egy pasival a munkahelyén, aki kb. dupla annyi idős mint ő. Én baromira féltékeny vagyok, de igyekszem nem kimutatni. Gyakran benézek hozzá mert nem messze dolgozom, és az a pasi tuti a közelében van. Végigsimít a vállán, mosolyog rá, bókol neki, meghívja kávézni, meg cigizni. Hallottam már olyat is hogy a barátnőm megkérte valami szívességre, ő meg olyanokat mond neki "hogy neked drága bármit megtennék". Komolyan mondom hányingerem van attól, ahogy viselkedik. Már többször is szóba hoztam ezt a barátnőmnél. Ő mindig azt mondja, hogy csak viccből ilyen, és egyébként házas három gyereke van, szereti a feleségét stb. Meg hogy az anyja ismerőse és csak azért ilyen jófej vele. De szerintem ez mind semmit nem jelent. Tuti ez a csávó folyamatosan a barátnőmről fantáziál, és biztos rámozdulna, ha tehetné. Vagy lehet, hogy csak én látok rémeket?
Nem tudom mit csináljak, nem akarok féltékenykedni. A barátnőm se szokott az én lány barátaim miatt.
22F
Lehet.
Én egy kocsmába dolgozok,van egy 50éves férfi aki kva kedves.
Multkor nala voltam,iszogattunk. És jé nem történt semmi,nem is probalkozott.
n25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!