Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet egy 40-es pasi szimplán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy 40-es pasi szimplán jófejségből önzetlen és kedves egy huszonéves lánnyal?

Figyelt kérdés

A barátnőm jóba van egy pasival a munkahelyén, aki kb. dupla annyi idős mint ő. Én baromira féltékeny vagyok, de igyekszem nem kimutatni. Gyakran benézek hozzá mert nem messze dolgozom, és az a pasi tuti a közelében van. Végigsimít a vállán, mosolyog rá, bókol neki, meghívja kávézni, meg cigizni. Hallottam már olyat is hogy a barátnőm megkérte valami szívességre, ő meg olyanokat mond neki "hogy neked drága bármit megtennék". Komolyan mondom hányingerem van attól, ahogy viselkedik. Már többször is szóba hoztam ezt a barátnőmnél. Ő mindig azt mondja, hogy csak viccből ilyen, és egyébként házas három gyereke van, szereti a feleségét stb. Meg hogy az anyja ismerőse és csak azért ilyen jófej vele. De szerintem ez mind semmit nem jelent. Tuti ez a csávó folyamatosan a barátnőmről fantáziál, és biztos rámozdulna, ha tehetné. Vagy lehet, hogy csak én látok rémeket?

Nem tudom mit csináljak, nem akarok féltékenykedni. A barátnőm se szokott az én lány barátaim miatt.

22F

2017. márc. 7. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy férfi fejében mindig ott motoszkál egy potyadugás lehetősége az "ezt kár lenne kihagyni" elv jegyében, akár komoly esély van rá, akár kevés...
2017. márc. 7. 11:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet.

Én egy kocsmába dolgozok,van egy 50éves férfi aki kva kedves.

Multkor nala voltam,iszogattunk. És jé nem történt semmi,nem is probalkozott.

n25

2017. márc. 7. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Hazavitt bizonyítéknak hogy jééé,nezd asszony nem akarok semmit.Nem kell feltekenynek lenni.haha.Lehet ő nem tapizott,es bókolt...Majd azert várd ki a végét.
2017. márc. 7. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:

12es!

Nincs semmiféle asszony.

2017. márc. 7. 16:19
 15/15 anonim ***** válasza:
13as*
2017. márc. 7. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!