Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 40-es pasi szimplán jófejségből önzetlen és kedves egy huszonéves lánnyal?
A barátnőm jóba van egy pasival a munkahelyén, aki kb. dupla annyi idős mint ő. Én baromira féltékeny vagyok, de igyekszem nem kimutatni. Gyakran benézek hozzá mert nem messze dolgozom, és az a pasi tuti a közelében van. Végigsimít a vállán, mosolyog rá, bókol neki, meghívja kávézni, meg cigizni. Hallottam már olyat is hogy a barátnőm megkérte valami szívességre, ő meg olyanokat mond neki "hogy neked drága bármit megtennék". Komolyan mondom hányingerem van attól, ahogy viselkedik. Már többször is szóba hoztam ezt a barátnőmnél. Ő mindig azt mondja, hogy csak viccből ilyen, és egyébként házas három gyereke van, szereti a feleségét stb. Meg hogy az anyja ismerőse és csak azért ilyen jófej vele. De szerintem ez mind semmit nem jelent. Tuti ez a csávó folyamatosan a barátnőmről fantáziál, és biztos rámozdulna, ha tehetné. Vagy lehet, hogy csak én látok rémeket?
Nem tudom mit csináljak, nem akarok féltékenykedni. A barátnőm se szokott az én lány barátaim miatt.
22F
nem.
fiatal húst akar az öreg.
semmit nem számít hogy házas, meg gyerekei vannak.
egy titkos numerára simán rámegy a csajodra.
nem irigyellek.
ez a nyálas beszéd, meg simogatások stb mind arra utal.
a csajod meg persze h ezt mondja....mert mit mondjon? vállalja a szemedbe fel h bejön neki egy 40 es?
nem látsz rémeket, jók az ösztöneid! bízz bennük!
A pasas benne lenne a barátnődben, a kérdés az, hogy a barátnőd ezt hagyná-e?
Ha nagyon nyomul az öreg, akkor én leállítanám, hogy tudja hol a helye, de egyébként a barátnőd is szólhat nyugodtan, nem akkor kell rászólni amikor már a bugyijában matat!
Anno exemnél is hasonló módon próbálkozott egy nála közel 20 évvel idősebb pasi, és nem barátkozni akart csak. Az lett a vége, hogy exbarátnőm elhitt neki mindent, hiába próbáltam felvilágosítani. Még a pasival is elbeszélgettem, aztán kiderült, hogy családja van, és ez a kis nyomulás ki is derült náluk otthon. Pár hónapig ment ez az egész, majd választás elé helyeztem akkori barátnőmet, hogy vagy én, vagy a pasi. Erre az volt a válasz, hogy ne akarjam megszabni, hogy kivel barátkozzon, és inkább őt választja. Ennyit ért 6 év. Azt nem tudom, hogy volt-e köztük valami ezután, de azóta már eltűnt az életéből az a férfi, még bafrátként sincs jelen. Megérte...
Minden két emberen múlik. Ha a barátnőd szeret, akkor el tudja utasítani a közeledést. Ne féltékenykedj túlzottan, mert azzal csak rontasz a helyzeten, hisz kimutatod, hogy nem bízol benne. A pasi fenyegetése is negatívan hatna, szóval ezt is mellőzd. Szeresd a barátnőd, ez a legjobb, amit ilyenkor tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!