Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hogyan álltok ahhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan álltok ahhoz a pasitoknak szőrős a hónalja?

Figyelt kérdés

Jó ha van egy pasinak a hóna alatt szőr vagy inkább ne legyen ? Vagy ez mindenkinél változó?

20/F

2010. máj. 10. 12:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
36%
Hát lehet hogy hülyén hangzik de én nem tudom elképzelni hogy egy pasi borotválja a hónalját, még ha higiénikusabb is, az annyira feminim, egy pasira kell némi szőrzet nekem legalábbis így férfias.Persze igazgatni lehet egy kicsit Tinát.Egy pasinál még nem veszik annyira zokon mint egy nőnél.Na persze a hátról meg ahol nem szokványos illene leborotválni.A jól ápoltság tényleg fontos.
2010. máj. 10. 13:17
 12/30 anonim ***** válasza:
40%

13-03-nak

Azért mert borotválja még ugyanolyan büdös lehet..

Már írtam,hogy ismerek nem egy férfit aki nem hajlandó leborotválni(köztük a párom is például).Van köztük olyan akinek nagyon sűrű,és van akinek van,de nem olyan dzsungel..De eddig még soha egyiknél sem éreztem,hogy büdösek lennének.Mert rendesen tisztálkodnak,adnak a higiéniára.Nagyon ápoltak.Viszont sok olyan srácot/férfit is ismerek akik a divatnak megfelelően borotválják,de kell utánuk szellőztetni,mert nagyon büdösek..

Szóval nem attól függ,hogy borotválják-e vagy sem,hanem attól,hogy mennyire tartja tisztán magát..

Ugyanez vonatkozik a nőkre is..(a nőknél is a borotválás inkább esztétikailag szép,de ha a nő igénytelen akkor hiába csupasz ugyanolyan büdös marad..)

2010. máj. 10. 13:28
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok,szőrtelenítek amit utálok mert fáj, és ugyanúgy izzadok mint azelőtt.Max annyi a különbség hogy egy higi zsepivel könnyebben le tudom törölni az izzadságot mint szőrösen.
2010. máj. 10. 13:29
 14/30 anonim ***** válasza:

ne legyen szőrös...intim rélszen meg hónalját csupaszra borotválja...

szerencsére párom se sértődik meg ha szólok,bár ritkán felejti magán,heti 1x szedi mindenhonnan

23/N

2010. máj. 10. 13:37
 15/30 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem legyen. Az úgy férfias. :-)))
2010. máj. 10. 13:38
 16/30 anonim ***** válasza:
89%
Az én barátom általában borotválja a hónalját, és a testét (mellkasát) is, pedig szerintem egyáltalán nincs semmi abban, ha szőrös, úgy valóban férfiasabb.
2010. máj. 10. 13:58
 17/30 anonim ***** válasza:
36%

Uhh hát én még nem találkoztam csupasz hónaljú pasival, biztos az ilyen diszkós surmók szokták:) Nekem az furcsa. Én pasim se szokta, ez tök természetes, csak néha a fanszőrzetét poénból:) (az szerintem szexi)

Nőknél persze a hónaljkutya atomciki, nem is szoktam olyat látni.

2010. máj. 10. 14:03
 18/30 anonim ***** válasza:
56%

utolso: te hol elsz? vagy 40 eves vagy?

allitom, hogy a 15-30 kozotti fiuk eleg nagy hanyada borotvalja a honaljat is. Kenyelmesebb, es eleg hulyen neznek ki honaljukutyaval, mivel se a mellkasom, se a hatam nem szoros, ilyen tipus vagyok, genetika. A majomembereken, meg egy bizonyos kor utan mar teljesen elfogadhato a honaljkutya.

2010. máj. 10. 17:39
 19/30 anonim ***** válasza:
25, és Budapesten (és nem külváros)
2010. máj. 10. 18:13
 20/30 anonim ***** válasza:
Az enyémnek van, semmi kifogásom ellene, ezzel együtt szeretem, így is nagyon ad magágára.
2010. máj. 10. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!