Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan álltok ahhoz a pasitoknak szőrős a hónalja?
Jó ha van egy pasinak a hóna alatt szőr vagy inkább ne legyen ? Vagy ez mindenkinél változó?
20/F
13-03-nak
Azért mert borotválja még ugyanolyan büdös lehet..
Már írtam,hogy ismerek nem egy férfit aki nem hajlandó leborotválni(köztük a párom is például).Van köztük olyan akinek nagyon sűrű,és van akinek van,de nem olyan dzsungel..De eddig még soha egyiknél sem éreztem,hogy büdösek lennének.Mert rendesen tisztálkodnak,adnak a higiéniára.Nagyon ápoltak.Viszont sok olyan srácot/férfit is ismerek akik a divatnak megfelelően borotválják,de kell utánuk szellőztetni,mert nagyon büdösek..
Szóval nem attól függ,hogy borotválják-e vagy sem,hanem attól,hogy mennyire tartja tisztán magát..
Ugyanez vonatkozik a nőkre is..(a nőknél is a borotválás inkább esztétikailag szép,de ha a nő igénytelen akkor hiába csupasz ugyanolyan büdös marad..)
ne legyen szőrös...intim rélszen meg hónalját csupaszra borotválja...
szerencsére párom se sértődik meg ha szólok,bár ritkán felejti magán,heti 1x szedi mindenhonnan
23/N
Uhh hát én még nem találkoztam csupasz hónaljú pasival, biztos az ilyen diszkós surmók szokták:) Nekem az furcsa. Én pasim se szokta, ez tök természetes, csak néha a fanszőrzetét poénból:) (az szerintem szexi)
Nőknél persze a hónaljkutya atomciki, nem is szoktam olyat látni.
utolso: te hol elsz? vagy 40 eves vagy?
allitom, hogy a 15-30 kozotti fiuk eleg nagy hanyada borotvalja a honaljat is. Kenyelmesebb, es eleg hulyen neznek ki honaljukutyaval, mivel se a mellkasom, se a hatam nem szoros, ilyen tipus vagyok, genetika. A majomembereken, meg egy bizonyos kor utan mar teljesen elfogadhato a honaljkutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!