Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire gáz, ha egy pasinak szőrös a hónalja?
nem gaz annyira csak kellemetlen. Mi a tavalyelott mikor voltunk a balatonon, le tagadtam volna legszivesebben a tarsunkat, mert annyira rosszl allt neki...
Ha nem mindig van kedved, akkor ez hanyagsagra utal... azt jelenti h talan mosakodni sem szeretssz..
es ez nem sertes
pár órával ezelőtt is ezt kérdezte valaki! :D
nézd meg azt a kérdést!
a többség nem szereti, ha egy izzadt szőrpamacs hozzáér, és látványnak is ronda.
hát ha nem dzsungel akkor nem gáz bár úszásnál mikor minden tempónál fel jön 1 vízi pocok :D [szupkay powa]
19F
Engem az sem zavar,ha egy férfinek természetes állapotában szőrös a hónalja.Szerintem nem gáz és nálam nem is elvárás ott a szőrtelenítés.A szőr pedig nincs összefüggésben a higéniával!!!Max nyáron,strandszezonban érdemes leszedni,de amúgy szerintem nem szükséges.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!