Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan álltok ahhoz a pasitoknak szőrős a hónalja?
Jó ha van egy pasinak a hóna alatt szőr vagy inkább ne legyen ? Vagy ez mindenkinél változó?
20/F
Inkább ne legyen, de azért nem szólom meg a páromat ha épp nincs ideje h leborotválja.
18/L
A én páromnak van. Szőke és kevés. Ennyi szerintem belefér, de a nagy hónaljkutya nemhogy nem esztétikus, de nem is egészséges. Szerintem
21/L
Szerencsére nincs puli kutya a hónom alatt :D
De azért sztem egy kis igazítás akkor el fér rajta.
köszi a válaszokat
Az én páromnak is van ott szőr, nem is szedi, én kértem meg rá, szerintem b*zis, ha egy fiú ott csupaszra nyírja, de szerencsére neki sincs ott dzsungel:)
23/L
Azt,hogy a férfiak is borotválják az a mai kor divatja..
Engem nem zavar ha tiszta,ápolt férfi.Szóval ne legyen büdös..
Ismerek olyan férfit akinek elég űrű van(nem i hajlandó a divatnak megfelelni),de mindig nagyon jó illata van,és nagyon ápolt...add magára tisztaság téren..
Ismerek olyan fiatal srácot aki szinte mindenhol borotválja,de néha olyan izzadságszagú,hogy nem lehet megmaradni mellette..Sok férfi azt hiszi,hogyha leborotválja,befújja magát OLD Spice sprayal már nem is kell fürdenie.Sajnos már találkoztam nem egy ilyen fiatal lányokkal is...Vastag smink,csupasz mindenhol,erős parfümök,de elviselhetetlen büdös izzadságszag...
Ez a lehangoló,és nem az,hogy szőrős-e a férfi vagy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!