Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mindenkit magamra haragítanék?
Kitalàltam hogy fèszen az összes fèrfi ismerősömet letiltom.Vannak kb. vagy 500...
Hogyan ìrjam meg hogy nem X vagy Y-nal van bajom hanem nem szeretnèm a kapcsolatat egy fèrfival sem tartani?
Mielőtt elìtèlnètek....
Apàm fiùt akart.
Apàm gyerekkènt sokszor vert,bàntott.
Az imàdott nagyapàm 5 èvesen elhagyott.Nem meghalt hanem lelèpett amikor miliomos lett egy libàval ès többet nem làttam.Addig a mindene voltam.Màs unokàja nem volt.
Aztán 7 èvesen többször fajtalankodtak velem.Egy 14 èves fiù.Plusz zsarolt is.
Aztàn 17 èvesen nagyon szerelmes lettem.2 èvig jàrtam egy beteg fiùval.Elhagyott.Mert az anyja elszakìtotta tőlem.Nagyon szerettem.Ezek utàn ùgy èreztem nincs mièrt èlnem.
Ez 3 ève volt.Azòta minden fiù csak szexet akarna.A lelkemre tesznek.
Mèg szűz vagyok,de undorodom mind az aktustòl,mind a fèrfiaktòl,mind attòl hogy megszeretek valakit ès az àtver,elhagy, meghal.
22/L
Én megértelek, de szerintem sem oldod meg ennyivel a problémát. Nyilvánvaló, hogy jelenleg nem vagy boldog, és a férfiismerőseid kizárásával sem válnál azzá, legfeljebb megfosztanád magad néhány ingertől, de előtte még csalódnál az emberek reakciójában (mert a többséget rohadtul nem érdekli a másik nyűgje). Keress fel egy jó pszichológust.
Nem a levegőbe beszélek, nekem is voltak/vannak pszichés gondjaim, és a segítség sokat használ.
Ilyen problémáid vannak és az a legfontosabb, hogy kit tiltasz le vagy törölsz ki fosbookon? Kit érdekel? :D
Tilts le mindenkit, törölj mindenkit, semmit sem számít és nem old meg semmit.
Inkább keress segítséget, hogy túllépj a régi dolgokon és ne fordulj el véglegesen az emberek felétől.
Senkit nem fog érdekelni, ha letiltod őket, megindokolni se kel, kétlem, hogy bárki észrevenné.
Irtózatosan ostoba módon próbálod kezelni a traumáid egyébként, ha így menekülsz előlük, soha nem fogsz rajtuk túllépni. Jobban járnál, ha inkább felkeresel egy pszichológust.
Nézd, ez a múltad, ne akard elzárni magad egy +normális" kiegyensúlyozott jövőtől a régi sérelmek miatt.
Sajnálom, hogy ezeket megtapasztaltad. De inkább mutasd meg az erődet, és hogy ezek az emberek mennyire jelentéktelenek, mégpedig úgy, hogy nem hatnak ki rád.
Ezek a dolgok, embereke NEM határoznak meg téged, ezt ne feledd. - Most mégis ezt teszed, saját magad, nem ők. Ezt te teszed magaddal.
Engem is simogatott már pedofil bácsika 7-8 éves kislány koromban.. Fel sem akartam fogni. Szerencsére nem hagyott bennem nyomot.
ÉS engem a saját apám nem akart, ha rajta múlik, meg sem születek. A nevelőapám meg részeg lúzer volt és mindig veszekedtek anyámmal kis koromban. A naggapám egyébként dettó ilyen volt, szóval volt bőven családi veszekedés, és elég szar gyerekkorom volt nekem is, azt hiszem mondhatjuk.
Tudod, mégis normális lettem: és erős. Egyáltalán nem fájnak már ezek a dolgok, és haragot sem érzek, semmit nem érzek, tök semleges vagyok. Ezeket nem szabad magaddal hurcolnod. Ami történt, megtörtént, ez van, engedd el. Eszembe sem jutna a férfiakra kivetíteni ezeket a dolgokat, még ha van közöttük 1-2 ilyen hulladék is.
Legalább fel fogod ismerni azokat a helyzeteket, amikor tudod, hogy ez rossz és ott kell hagynod inkább, mint hogy ilyenben élj- anyámnak hála ezt pl én megtanultam. Szóval nem csak rosszat tett hozzá, tanultál is belőle bizonyára.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!