Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnék kedveskedni a barátom anyukájának, amiért
sokat vagyok náluk?
Figyelt kérdés
Barátommal 20 évesek vagyunk, 4 éve együtt. Az elvált anyukájával és a testvérével él. Mivel ők városban laknak, sok program után egyszerűbb, ha náluk alszom, minthogy hazabuszozzak a másik településre. Ezért gyakrabban alszok náluk, mint a barátom nálunk. Ezzel soha nem volt gond, az anyukája nem vár el semmit, viszont én szeretnék vinni valamit mondjuk minden 3-4. alkalom után, hogy ne érezzem kellemetlenül magamat (mégiscsak eszek, használom a vizet, stb). Sajnos az anyukája diéta szerint eszik, tehát ha édességet viszek, abból ő csak minimálisan enne. Más ötletem viszont nem nagyon van.
Ha kreatív vagy, készíthetsz valamilyen apróságot. Pinteresten szoktam inspirálódni.
Makramé karkötő, kis rajzocska, ilyesmi, szerintem az ilyeneket kb minden nő szereti, biztosan neki is jól esne, ha ilyet kapna.
Vagy süthetsz a diétájának megfelelő vagy "mindenmentes" sütit, neten erre is sok receptet találni.
Amúgy jó a kapcsolatotok? Miket szeret?
2017. márc. 2. 23:45
2/8 anonim válasza:
Nem kell külön ajándékot vinned, legyél továbbra is aranyos, kedves hozzá, hidd el ennél nagyobb örömöt nem tudsz neki semmivel okozni!:)
Ha mégis akarsz adni valamit, akkor legfeljebb időnként egy kis virág (?) ... de ezt inkább névnapra, szülinapra tartogasd.
De figyelheted, hogy mire vágyik (csak apróság!)
Két színházjegy (csak van olyan akivel elmehet) esetleg egy kényeztető kozmetikai kezelés, egy könyv, vagy drágább folyóirat ...
2017. márc. 2. 23:48
3/8 anonim válasza:
de aranyos vagy, hogy eszedbe jutott!! :D pl egy szép cserepes virág, az sosem megy ki a divatból. a bonbon így kilőve, esetleg egy finom nőies bor, pl BB muskotály. esetleg ha sokat dolgozik, segíts be neki, pl mire hazaér a munkából elmosogatsz vagy lefőzöd a kávét, kiviszed a szemetet. ennek fog legjobban örülni,majd meglátod!! :)
2017. márc. 3. 00:03
4/8 anonim válasza:
Inkább ad neki oda a pénzt..azzal többre megy, mint egy tábla csokival..
2017. márc. 3. 00:17
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg segits főzni neki vagy mosogatni :)
2017. márc. 3. 06:10
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat, ezek nagyon jó ötletek! Egyébként jó a kapcsolatunk. :)
2017. márc. 3. 13:05
7/8 anonim válasza:
Szerintem is a főzésben segíts. Alkalmanként vásárolj be és főzz te a barátoddal.
2017. márc. 3. 13:16
8/8 A kérdező kommentje:
Annyira gyakran azért nem vagyok náluk, hogy főzzünk. Általában este megyek reggel jövök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!