Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, zavarna e titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavarna e titeket, ha a fiútok vegetáriánus lenne?

Figyelt kérdés

2017. márc. 2. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Én nagyon örülnék neki,mondjuk annak jobban ha az állatok megmentése motiválná és nem a pénz de már ez is valami :D
2017. márc. 2. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Vérbeli falusi lány vagyok.

Nem bírnám elviselni, számomra túl furcsa, plusz mellettem éhenhalna a srác, mert a készleteim 2/3a hús.

Plusz disznózsírban sütök mindent.

2017. márc. 2. 22:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Sokaktól hallottam,hogy falusi lánnyal nem érdemes kezdeni,mert mindig csinál vmi programot pl.disznóvágás

Nem a pénz motivál,csak így több energiám van és többmindenre van időm.Meg igazából úgy érzem,hogy hús nélkül helyesebb.Meg amúgy is böjt van,falun sem szabad húst enni.

Ami az állatokat illeti:a kutyákat és a macskákat szeretem,van is.A bogarakat-főleg a pókokat és a nagy dögöket- és a kígyókat utálom.A többi állat teljesen közömbös

2017. márc. 3. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Fú de örülnék ha a férjem az lenne igaz kb. havi egyszer eszik otthon húst... a gyerekek és én vegetáriánusok vagyunk így otthon nem főzünk húsosat ez így kompromisszum, munkába meg azt visz vagy eszik ami neki jólesik. De egészségügyi szempontból örülnék ha felhagyna vele.
2017. márc. 3. 22:20
 15/15 anonim ***** válasza:
A korábbi tapasztalataim miatt nem.Volt vega exem és mindig mindent megérzett,pl. 3 nap múlva menstruálok, más minden karjára húzta a száját nálunk,stb.
2017. márc. 4. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!