Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örömlánynál voltam néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örömlánynál voltam néhány alkalommal es úgy érzem bűnt követtem el, ez megbocsajtható bűn?

Figyelt kérdés
Sokak szerint, ez nem is olyan nagy bűn, hiszen rengeteg éjszakai pillangó dolgozik és rengetegen járnak hozzájuk. Mit gondoltok?

2017. márc. 1. 23:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%

Kifizetted a lányt?

Nem tettél semmi olyat, ami nem volt benne az alkuban?

Akkor nem bűn.

2017. márc. 2. 07:52
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

Le fognak pontozni de azért leírom a véleményem. Nálam rossz pont lenne mert én is úgy érzem hogy ez a könnyebb út. Oda mész leteszed az asztalra a pénzt és kész. Semmi küzdelem nincs a dologban és ez engem zavar. Tudom hogy sokan csinálják de ettől még számomra nem lesz elfogadhatóbb. Emellett akaratlanul is az jutna eszembe hogy ha velem nem lehet szexelni (terhesség betegség vagy bármi miatt) akkor is ezt az utat választja ahelyett hogy várna hisz "szükségletei" vannak és ez így egyszerűbb.

Tudom hogy a k.vázás nem tesz hűtlen típussá mégis azt üzeni számomra hogy vagy lusta vagy tenni az ügyért (ami a kapcsolatban is megmutatkozik) vagy tényleg képtelen vagy tenni az ügyért ami persze az első randin egyértelművé válik így ebben az esetben össze se jövünk valószínűleg.

És megelőzvén az itteni pasik egy részét leírom hogy egy általánosító hülye pitsa vagyok. Viszont gondoltam nem árt pár ellen vélemény is a támogató kommentek mellé.

2017. márc. 2. 08:17
 13/27 anonim ***** válasza:
46%
12-es.Én nem küzdök feleslegesen egy nőnek sem.Minden a könnyebb utat választja.A fizikai is...Minek vesződjek veled egy vacsival az étterembe amikor tudom hogy veled nem fogok dugni első randin.Abból a pénzből egy nálad sokkal jobb,szebb,profibb k😃urvát fizetek.Nem ér meglepetés.Ha meg elmegyek veled vacsizni akkor utána megköszönöd.Talán egy puszi azt ennyi.Kidobott pénz amiért keményen megdolgozok és a semmire megy el.A megdolgozott pénzemet arra költöm amire akarom.A semmiért nem adok ki pénzt....Remélem érted.De gondolom bulikon kiválogatni a hapsikat az teljesítmény....Ne etess,arra ott a kutyád.
2017. márc. 2. 08:48
 14/27 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudnálak komolyan venni.

Aki használati tárgyakba rakosgatja a farkát, az nem tud komoly párkapcsolatot kialakítani.

2017. márc. 2. 09:17
 15/27 anonim ***** válasza:
45%
13-as én nem mondtam hogy te vagy más ne menjen k.vázni. Csupán leírtam a véleményem ami épp a te gondolkodás módodat takarja. Nincs azzal baj ha valaki örömlányokhoz jár csak nincs helye mellettem. És igen az én szememben egy buliban felszedett egyéjszakás többet ér mint ha k.hoz jár valaki. Ettől függetlenül egy éjszakai kaszanovával sem jönnék össze. A párom nem bulikban szedett nőket és kur.vához sem járt amíg egyedül volt. 2 évig volt szingli előttem és biztos hogy talált társaságot de nem így és nem minden éjszakára. Ez nem azt jelenti hogy jobb vagy ilyesmi de számomra megfelelőbb. Ilyen egyszerű és a kérdező pont erre volt kíváncsi.
2017. márc. 2. 09:31
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
13-as tökéletesen összefoglalta. Nőért küzdeni? Hahahhaha, minek? Hogy csak hitegessen? Na, neeeeeem!
2017. márc. 2. 09:40
 17/27 anonim ***** válasza:
58%

Kedves ellenző csajok, akik azt írjátok, hogy miért nem szed össze valakit:

Nektek mondanám, hogy nem mindenki tud lemenni egy szórakozóhelyre és ott felszedni egy "félrészeg pic*át", ahogy valaki írta. Van aki félszegebb, kevésbé jól kinéző pasi. Akkor bizony egy idő után lehet unalmas a maszti és elmegy egy szolgáltató lányhoz, hogy egy kis élvezetet is kapjon...

2017. márc. 2. 09:45
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
Diszkóban, vagy bármilyen szórakozó helyen is összeszedni félrészeg csajokat...igen, ahhoz is kell egy minimum 10/8-as külső,hogy pontokban fejezzem ki magam. Próbáltam már nem egyszer fiatalabb koromban, nem jött össze. Nőként én is tudnék osztogatni jelzőket, ha nekem is csak annyi dolgom lenne,hogy felrakok egy kis mázt a képemre, felveszek valami kihívó ruhát elmegyek a legközelebbi lebujba, kétszer megrázom a seggem, aztán válogatok a kanok között. Kb. ennyi a dolga egy nőnek, ha egyéjszakás kalandot keres, még a rondábbakat is elviszik, volt már rá példa nem is egyszer és lesz is. Előnytelen külsejű férfiként, meg örüljön az ember,ha egyáltalán válaszolnak neki, aztán ha csodák csodájára szóba állnak vele, még egy két italt is elfogadnak tőle, az még közel sem jelenti azt,hogy nyert ügye van, azaz marad az, hogy egyedül vissza kullog a pulthoz iszik még valamit, aztán haza megy szépen. Pár ilyen "akció" után elkezd az ember számolgatni,hogy fizettem a belépőt, megittam egy-két italt, fizettem a nőnek is, már amelyik szóba állt velem, ebből a pénzből már egy jobb prostival tölthettem volna egy kellemes órát. Ennyi lenne ennek a dolognak a története.
2017. márc. 2. 10:14
 19/27 anonim ***** válasza:

Na meg a minőség se mindegy. Diszkóban, félrészeg ribiknek nem mindig olyan a kvalitása mint egy 15000-ért megkapható pampákon edzett gazellatestű lakásos fodráazlányé.

Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, hogy a menzán megkapok olcsón egy fáradt olajban megégedett, vietnámi kismamák hormondús vizeletében áztatott felpeshedt szelet tilápiát...

vagy kiskálázok egy nagyobb összeget egy csendes óceánból kifogott, extra szűz olívaolajban átsült, puncihús színekben pompázó ízes lazacfilét.

Igen én prostiztam annó, kipróbáltam. Nem bántam meg, nagyon cuki lány volt. Ettől nem lettem lusta, bűnös csajozni képtelen disznó férfi. Soha nem csaltam meg a barátnőimet, ez például sokkal fontosabb ennél.

(Ja és csak mondom, az ilyen #2-es féle naív ostobácska libákat az okosabb férfiak olyan simán átvérik, hogy csak nevetni tudok ezen. Most lehet nagyon emelkedettnek érzed magadat, de én ismerem a jellemedet... könnnyű és egyszerű :)

2017. márc. 2. 12:07
 20/27 anonim ***** válasza:

*lazacfiléért

Amúgy a vietnámi kismamák vizelete tényleg nem vicc. beáztatják, hogy több vizet vegyen fel, így drágábban eladhatod. Hazamész, kiolvasztod, és egy aszott, ráncos, szétfeslett valamit látsz a serpenyődben.

Pont mint egy másnapos-részeg szórakozóhelyen felszedett p...csa :D

2017. márc. 2. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!