Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezdenétek el piszkálni a párotokat, hogy kezdjen el munkát keresni?
FElondtt a párom a munkahelyén, a felmondási idejét tölti. Ma egy hete, hogy beadta a felmondását, de még neki sem állt új helyet keresni. Egy helyre beajánlotta egy barátja úgy másfél hete, de még onnan sem keresték. 3-4 nap után egyszer megkérdeztem, hogy hogy halad, és mondtam, hogy szeretném, ha nekiállna, de piszkálni se akarom, hisz felnőtt ember, csak van annyi esze. Ha nem találna munkát, mire lejár itt a szerződése, nem probléma, az én fizetésemből sem halnánk éhen, de úgy nincs kedvem eltartani, hogy még csak nem is próbál meg munkát keresni.
Mielőtt kérdezitek, miért mondott fel úgy, hogy még nincs új hely; a mostanin nagyon szörnyen teljesít, utálja is, és valszeg 1-2 héte belül ki is rúgták volna, ezt a tudtára is adták.
Idióta #2: Gyesen gyereket nevel nő, de otthon maradhat a párja is. Egy csecsemőt nem lehet egyedül hagyni egész napra, te észlény.
Ha nem is akar dolgozni és nem is keres munkát, én bizony nem tartanám el.
"csak tartson el téged, meg a kölyködet "
Az ő kölyke is, te szerencsétlen.
Ne szabatkozz, kérdező, amit a párod csinál, az élősködés, és én már határozottan felszólítottam volna, hogy kapja össze magát.
Az sem véletlen lehetett, hogy majdnem kirúgták?
Nem link egy kicsit a párod (mondjuk kicsit jobban, mint írod) ?
Miért élősködés?
Ha egy munkahelyet gyűlöltem, de még kapok onnan kéthavi bért, én simán adnék magamnak 1-2 hét pihenő időt. Ki akarnám heverni a rossz élményeket, és valóban jóhiszeműen, tiszta szívvel és lappal indítani az új helyen.
Nem tudom, a párodnak mi a szakmája, de most azért elég sok helyen emberhiány van, nem kell attól félni, hogy nem talál munkát.
Ez nem élősködés, hanem ha még a melóhelyen egyhavi béremet úgyis megkapom, akkor minek rohanjak?
Akkor ráér még egy picit, főleg, ha full belekeseredtem az egészbe.
Én egy éve nem találok munkát, de folyamat jelentkezek mindenfelé, mégsem cseszeget a párom érte.
Egy hét az semmi, én félév után kezdtem feladni, mert már rohadtul elegem volt, hogy egy gyárba nem tudok elmenni a közlekedés miatt - vagy akkor el is taxizom a fizetésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!