Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaltok ma es holnap a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaltok ma es holnap a parotokkal?

Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ki megy a busójárásra? :)
2017. febr. 25. 12:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Megdugom, hogy szaporodjunk.
2017. febr. 25. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:

munka előtt megiszunk egy kávét együtt

mi hét közben vagyunk szabadok, akkor kirándulni megyünk

2017. febr. 25. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Most dolgozik egész hétvégén. Én addig tök jól el vagyok ( szeretek egyedül lenni)

Addig én vásárolok, sütök, mosok, jógázok, sétálok stb... este együtt leszünk. Vacsizunk, filmezünk.

Jövő hétvégén elutazunk.

2017. febr. 25. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Ma dolgozik, utana meg valoszinuleg bulizni megy o is meg en is kulon.

Holnap pihenunk, fozok valamit, filmezunk, ilyesmi. :)

2017. febr. 25. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Terv az volt, hogy szombaton ebéd után elmegyünk Aarauba, vagy Bremgartenbe (vasárnap itt minden zárva).

Ehhez képest én olyan rosszul lettem, hogy fél délután szenvedtem, éjjel meg kihánytam mindent.

Vasárnap meg inkább feküdtem, teáztam.

Közös program a filmnézés lett, meg összebújás. Ő ezen kívül játszott, én meg szavakat szótáraztam neki.

2017. febr. 27. 09:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Gyereket..
2017. ápr. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!