Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok a párotokkal ebben az esős időben? (Normális válaszokat)
Elmegyünk bevásárolni, aztán elkészítjük együtt az ebédet.
Aztán szundizunk, dèlután meg elmegyünk biliárdozni!
Ma itthon leszünk, én szerintem festeni fogok, később meglátogatjuk a férjem szüleit.
Holnap elmegyünk kávézni, sütit enni mert még van egy be nem váltott utalványunk :)
Amúgy filmezünk, főzünk, sütit sütünk, playstation-özünk, ilyesmi. Hétfő este lehet elmegyünk étterembe, még meglátom.
Hmm, akadnak ötletes válaszok meg szomorúak is :( :)
És otthoni program főzés illetve play station helyett még? :)
Takarítás? Komolyan mondom, ilyenkor a legjobb. Úgysincs mit csinálni.
Lehet még kártyázni, társasozni, haverokat áthívni. Mi sorozatozni fogunk.
Elmegyünk vásárolni, aztán estig összebújás, szex és filmezés, este csinálunk vacsit aztán lövünk valami zenét, kajálunk, besörözünk, esetleg befekszünk a kádba vízipipázni :D
22L
Ilyenkor én is takarítani szoktam, ő meg elvan addig, vagy éppen ő főz.
Vagy együtt főzünk, aztán ebédelünk, megnézünk neten egy filmet, szeretkezünk :D , aztán meg amit, szundizunk, vagy elmegyünk a nagyszüleihez.
Van, hogy ő az ágyban tableten játszik, addig én a számítógépen nyomom. A csavargás azért elmarad, mert autó nincs, szóval ha már esik, akkor maradunk otthon, vagy még a haverok is át szoktak jönni, kártyázunk, beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!