Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellnéd hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnéd hogy a párod kancsal? (kép)

Figyelt kérdés

Egész "szép" a szemem (egy kis jóindulattal meg sminkkel) de baromira bandzsi vagyok. A jobb szemem kissé másfelé tekint. :D

Mennyire gázos a helyzet? Megműttetnétek?

Ti szégyellnétek ezt a barátnőtökön?

24L

[link]

2017. febr. 24. 20:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%
Te irdatlan messze vagy az "igazi" kancsalsagtol. Az en jobb szememnel ennel sokkal nagyobb az elteres, megse jutott eszembe hogy a parom szegyellhetne emiatt vagy hogy megmutessem. Mint irtam nalam ennel sokkal sulyosabb a helyzet, de megis kb. senki nem vette meg eszre.
2017. febr. 24. 20:41
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

Oroszlán Szonja kancsal?

Én a kérdezőt se látom annak

Velem van a baj?😅

2017. febr. 24. 20:44
 13/29 anonim válasza:
64%
Szerintem borzalmsan szexi , de ez csak az én szerény véleményem :)
2017. febr. 24. 20:49
 14/29 anonim ***** válasza:

Igen, Oroszlán Szonja bizony kancsal.

Hanem ezek a szemek egyszerűen gyönyörűek! Cicás, és tüzes, mély barna, bele lehet veszni. Úúúú, nem szabad sokáig nézni...

Azt hiszem, azért nem lehet látni a kancsalságot, mert közelről készült a kép, amikor a szemek amúgy is összetartanak. Csók előtt már egyáltalán nem túnik föl. :)

Szemész mit mond? Egy korrekciós szemüveggel nem lehet egyenesbe hozni? (Úgy tudom, nem kell állandóan hordani.)

2017. febr. 24. 20:59
 15/29 anonim ***** válasza:
amúgy egyes voltam mindenkinek 10/10es a szeme csak nézni kell tudni
2017. febr. 24. 20:59
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem kancsal vagy, hanem bandzsa. Eléggé.
2017. febr. 24. 21:03
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Kekszelni való vagy a szemeid alapján. Jóféle. :D
2017. febr. 24. 21:08
 18/29 anonim ***** válasza:
Ha te néznél vissza a szemembe, úgy érzem, a világ kikapcsolna, szóval nem gond, határozottan tetszik a szemed. :D
2017. febr. 24. 21:43
 19/29 anonim ***** válasza:
Tényleg hihetetlenül durván elbűvölőek.
2017. febr. 24. 21:45
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez még a "szexin kancsal", inkább előny mint hátrány. Ha a látásoddal nincs gond, akkor hagyd ahogy van. Amúgy igaz, hogy a fénykép csal, mert belenézel a kamerába. Egy távolabbi pontot kéne nézned, vagy bambulni a kamerába, úgy lenne az igazi.

30/f

2017. febr. 24. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!