Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kancsal fiúk/lányok, írnátok? Többiek, ti hogyan vélekedtek arról, aki kancsal? Másként, vagy ez nem számít?
Ezt ma már kérdezted!
Engem zavarna.
Nekem volt egy érdekes élményem ezzel kapcsolatban.
Interneten ismertem meg egy srácot, telefonon is beszélgettünk, a képeken férfias volt, szimpatikus volt ahogy beszélgettünk. Aztán sok került a randira. Ő már várt engem, amikor odaértem, kellemetlen meglepetés ért, ugyanis kancsal volt, nem is kicsit :S Egyszerűen nem tudtam a szemébe nézni, nagyon kellemetlen volt. Sétáltunk, beszélgettünk stb. de ez nagyon zavart és kövezzetek meg, de már akkor tudtam , hogy ennek nem lesz folytatása.
Utána esett le, hogy az internetes képei mind úgy voltak beállítva hogy ne látsszon a tekintete olyan szögből, ahol kiderülhetett volna, hogy kancsal. Ez azért szerintem nem korrekt....hiába volt jó a teste stb. Sajnos ez nekem nem jön be....hát ennyi.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!