Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátortalanabb férfiaktól kérdezem, hogy nektek mi kell ahhoz, hogy oda merjetek menni egy számotokra vonzó nőhöz?
Figyelt kérdés
Ne azok írjanak akik sohasem mennek oda, mert nem az ő dolguk, hanem olyanok akik tényleg gyűjtögetik a bátorságot és "kötél nélkül" ugranak:)#bátrortalan
2017. febr. 23. 12:23
11/11 anonim válasza:
Hát ez csak egy régi törtènetem, egyebkènt beszédes, de az élet ezenterületén(csajozás) nagyon gátlásos vagyok sajnos, nagyon udvarias, illemtudó fiúnak tartanak, viszont az egyik buliban kicsit beittam, volt egy lány elkezdtünk táncolni, bemutatkoztunk az elején, tipitapi-simisimi, aztán az este tetőfokán elcsattant egy hosszúcsók, jó megy tovább a tánc erre bszki megkérdeztem hogy is hívnak, hát elég készen voltam.. de ahogy rámnézett kitisztult az agyam rögtön, h mekkora tuskó vagyok, kicsit még tancoltunk aztán jobbnak láttuk mindketten, ha hagyjuk ezt a kínos dolgot, azóta nagy ritkán összefutunk, hát hogy is mondjam...próbálok elég kicsi lenni XDDDD szóval am egy kis alkohol megteszi a hatást bármennyire is elítélendő dolog....csak mértéktartás a fontos. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!