Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátortalanabb férfiaktól kérdezem, hogy nektek mi kell ahhoz, hogy oda merjetek menni egy számotokra vonzó nőhöz?
nekem más fajta sztorim van, én nem személyesen mentem oda, máshogy oldottam meg, nem tudom ez érdekel e :)
leírom privátban ha érdekel :)
24F
Nekem annyi elég, ha szemezünk párszor, és a lány elmosolyodik, én pl visszamosolygok, vagy rákacsintok, utána szintén szende mosoly nála, és keresi a tekintetem.
ennyi elég ahhoz, hogy megszólítsam valamivel.
26/F
Én csináltam ilyet. Hatalmas stresszelés előzte meg, remegő kezek-lábak, stb... mert túlaggódtam, túlgondoltam. Az élet többi területén soha nem vagyok félős, de így kiadni magam és megkockáztatni, hogy hülyét csináljak magamból...
Kétszer tettem meg, de soha többé. Mindkétszer kiderült, hogy külső alapján ismerkedni ostoba dolog. Csak ha az illetőt ismerem és vonz a személyisége, akkor közeledek hozzá. Azaz közelednék, mert van párom.
26/F
Csináltam ilyet párszor,de meg is bántam...
Először is az,hogy tetsszen a nő nekem is,aztán ha hosszabban engem néz,ezt észreveszem,és kedvesen mosolyog rám,akkor már azért oda szoktam menni.
Ezek megvoltak anno,mikor odamentem valakihez,és azokból kaptam a legnagyobb megalázásokat,kinevetéseket a nőktől...
Szóval ma már semmi sem biztos kb.
Ja.. ahogy írják. Jelzés kell hozzá a nőtől. Az tud bátorságot adni.
Ha nem jelez, vagy kerüli a tekintetemet, nem megyek oda hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!