Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt miért csináljátok férfiak?
Figyelt kérdés
Nemrég visszautasítottam egy kollégám közeledését, akivel előtte nagyon-nagyon jóban voltunk. Mondtam neki, hogy nekem kizáró ok az, hogy munkatárs, illetve amúgy sem keresek most hosszútávú kapcsolatot, de nagyon szeretném, ha barátok maradnánk. Amúgy nem is vele van a baj, mert nem csúnya meg semmi, de egyrészt tényleg gáz lenne egy munkahelyi kapcsolat, másrészt mint engem nem nagyon fogott meg. Ezt aztán annyira magára vette, hogy azóta alig szól hozzám, kizárólag munkaügyben. Mondtam neki, hogy most mi baja van, erre azt mondja, hogy barátkozni nem fog velem, fogadjam el. Kérdezem és miért, hiszen eddig is azok voltunk, vagy tévedek? Azt mondja nem tévedek, csak ez most más.
Mi a más? Miért nem lehet feldolgozni felnőtt módjára egy amúgy sem durva visszautasítást? Miért működtök ilyen sz.rul? 26/n
Nehezen lesz igazi barátság fiú és lány között.Látod jól elvoltatok együtt és ő (talán) megszeretett, ezért is próbálkozott.Te elutasítottad és hiába akarsz barátnak megmaradni, neki érzelmei vannak és nem tud rád barátkánt tekinteni.Ez az oka szerintem hogy csak munka miatt keres,szól hozzád és semmi más.Ő így próbálja elfogadni hogy visszautasítottad, neked meg így kell elfogadni az ő reakcióját.Minden döntés után viselni kell a következményt.Az ő esetében az elutasítást és pofára esést, nálad meg azt hogy tartja a távolságot és szigorúan csak munkára korlátozódott le a kapcsolatotok.Ilyen az élet.
2017. febr. 21. 16:18
12/17 anonim válasza:
Ne kelljen már haverkodni, ha nem akar. Dobtátok egymást, te párkapcsolatilag ő meg barátilag. Nem történt semmi.
30/f
2017. febr. 21. 16:19
13/17 anonim válasza:
Szerintem itt senki nem azt magyarázza, hogy te lennél a hibás.
Visszautasítottad, mert neked nem jön be, ennyi. Ezzel nincs is semmi baj.
Viszont azt is próbáld elfogadni hogy az ő reakciója is normális. Ld. a válaszolók magyarázatát.
2017. febr. 21. 16:23
14/17 anonim válasza:
Nem mondta senki, hogy hibás vagy. Próbálkozott, hoppon maradt és tovább lépett. Tessék elfogadni! Önzés ilyenkor azt várni, hogy minden úgy menjen tovább, ahogy eddig. Nem barátkozunk olyannal aki kikosarazott, ennyi.
2017. febr. 21. 16:23
15/17 anonim válasza:
Én se tekintenék rád ezután barátként, valószínű kerülném is a veled való találkozást. Nyilván valamiért azt gondolta lehet esélye nálad, te meg letörted a szarvát.. Lehet a viselkedéseddel van baj, csak észre se veszed
2017. febr. 21. 16:37
16/17 anonim válasza:
Nos, pont az ilyen dolgok miatt nem szabad munkahelyen viszonyba kezdeni. Nem te vagy a hibás, gondolom, habár az is lehet, hogy a "túlzottan jóban levéssel" fölöslegesen bátorítottad. Úgy látszik nem szabad túl jó haveri, baráti viszonyban sem lenni, mert ez lehet a vége. Részéről viszont mindenképpen hiba, hogy rád hajtott, nem kellett volna, mert akkor nem érezné magát kellemetlenül. Így viszont igen...
2017. febr. 21. 16:39
17/17 anonim válasza:
Na akkor én kivétel leszek, mert ez egy kicsit nekem is fura. Ha valakit kedvelek, szeretem, nem tudnék, nem is akarnék egy gombnyomásra elhidegülni tőle, keresztül nézni rajta. Engem ez jobban kínozna, mintha megpróbálnám folytatni a barátságot. De persze még nem voltam ilyen helyzetben, nem azt mondom, hogy elítélem emiatt a srácot, a ti érveiteket is megértem valahol. De ez, hogy akkor direktbe keresztülnézek rajta nekem természetellenes. Talán a kérdező is inkább ilyen, ezért fura neki. De különbözőek vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!