Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt miért csináljátok férfiak?
Nemrég visszautasítottam egy kollégám közeledését, akivel előtte nagyon-nagyon jóban voltunk. Mondtam neki, hogy nekem kizáró ok az, hogy munkatárs, illetve amúgy sem keresek most hosszútávú kapcsolatot, de nagyon szeretném, ha barátok maradnánk. Amúgy nem is vele van a baj, mert nem csúnya meg semmi, de egyrészt tényleg gáz lenne egy munkahelyi kapcsolat, másrészt mint engem nem nagyon fogott meg. Ezt aztán annyira magára vette, hogy azóta alig szól hozzám, kizárólag munkaügyben. Mondtam neki, hogy most mi baja van, erre azt mondja, hogy barátkozni nem fog velem, fogadjam el. Kérdezem és miért, hiszen eddig is azok voltunk, vagy tévedek? Azt mondja nem tévedek, csak ez most más.
Mi a más? Miért nem lehet feldolgozni felnőtt módjára egy amúgy sem durva visszautasítást? Miért működtök ilyen sz.rul? 26/n
Mert pofára esni sz.r dolog.
és ezért nem te vagy a hibás, nem is ő, egyszerűen béna a helyzet. Lehet idővel oldódik valamennyire.
Kapcsolatot akart, a barátai létszáma pedig kielégítő. Gondolom én. Ahogy látom a visszautasítással neked is akadnak problémáid.
30/f
Most mire számítottál? Hogy majd évekig fut utánad, aztán mikor már elég öreg vagy akkor befogod papucsnak? Vagy, hogy nekiáll talpnyalni? Vagy mi?
Ez nem szarul működés. Az a szarul működés, ha utána elvárod továbbra is a "hihi haha" stílust. Úgy hogy majd később ecsetelgesd neki, hogy milyen jó volt az ágyban a Börhe Béla akivel összejöttél. Nem mindenkinek nyerő a cuckold.
Valószínűleg azelőtt sem szimplán barátkozott, hanem a közeledbe férkőzött. Saját magát kíméli azzal, hogy nem tartja tovább veled ezt a viszonyt. Értsd meg, mivel tetszel neki, nem tud csak barátkozni. Hagyd békén, ne háborgasd.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!