Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen dolog ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen dolog ez?

Figyelt kérdés
A párommal vannak némi gondok. Igazából tök rendes es normális munkályát elvégző emberről van szo, nos vele a mi nap voltunk nevnapot koszonteni es ugye az én rokonsagomba nagyon jól tudta hogy azért megyünk. En felkoszontottem az illetőt ő viszont anyit nem mondott boldog nevnapot.sztetek normális dolog ez? Én komplikálom túl? A válaszokat előre is köszönöm! :)
2017. febr. 20. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Bunkóság.

Azért egy "boldog névnapot" csak nem esik nehezére mondani.

2017. febr. 20. 07:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolo Szted szova tegyem neki vagy inkább hagyjam az egészet? Annyira kellemetlenül érint ez..
2017. febr. 20. 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha neked kellemetlen és zavar, persze:)

Úgyis látni fogja rajtad, hogy valami bánt.

1.válaszoló voltam.

2017. febr. 20. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem normális dolog, de felesleges ezen lovagolni. Nem tette, neked ez szemet szúrt. Említsd meg neki EGYSZER, és kész.

Ennél sokkal nagyobb gondjaitok is lesznek az elkövetkezendő évek alatt.

(Ugye a munkáját csak véletlenül írtad ly-al?)

2017. febr. 20. 08:20
 5/7 aztaleborult válasza:

Öszinte leszek, tök nagy baromság ez a névnap dolog. Minek kell ünnepelni egy névnapot? Sose ünnepeltem, mert szerintem hülyeség. Kell egy nevet adni a gyereknek, mégsem lehetünk számokkal ellátva. Ezt minek ünnepelni?? De őszintén?

Mondjuk ha már azért mentetek mondhatta volna hogy boldog névnapot. Nem nagy dolog. De ebből nem kéne ügyet csinálni, vannak ennél nagyobb gondok a világon.

2017. febr. 20. 09:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! :) igen véletlen volt.. Ugyanis allandoan javít a telefon :)
2017. febr. 20. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Most már mindegy.

Tényleg mondhatta volna, hogy boldog névnapot, nem kerül semmibe sem. De ha utána nem mondtad neki, akkor most már felesleges felhozni.

2017. febr. 20. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!