Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rib*anc ettől egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rib*anc ettől egy csaj?

Figyelt kérdés
van barátja, de ha bulizni megy akkor kivágott felsőket/ miniszoknyát stb vesz fel
2017. febr. 18. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem csalja meg a párját, akkor nem az.Miben menjen bulizni, overálban?
2017. febr. 18. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Azert mert vkinek parja van, meg nem kell slamposnak lenni. Ha mi elmegyunk bulizni akkor en is kicsipem magam, de a baratom szinten. Elsosorban magam miatt, utana a paromnak aztan, hogy a tobbi ember mit gondol azt lesz.rom.
2017. febr. 18. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Aki használja a r i b a n c szót, nem tekinthető mérvadó véleménynek.
2017. febr. 18. 14:51
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Kislány, írd már le légyszi, hogy mit jelent a r..bnc kifejezés!

Csak hogy tisztázzuk a fogalom jelentését, mert szerintem f..ngod sincs, hogy mit is jelent!

2017. febr. 18. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem.

L22

2017. febr. 18. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Nem az, de elég gáz hogy liánozni akar, és nem szakít a pasijával és utána keres mást.
2017. febr. 18. 15:15
 7/10 llorTllorT ***** válasza:
55%
igen velejéig romlott perszóna.fekete lepedőbe ,mint a buzlinok ,kellutra kelni minden nőnek.
2017. febr. 18. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Sőt, miaz, hogy bulizni jár egy férjezendő asszony. Ennyi erővel orgiára is mehetne.

Egyébként nem r* *anc, ha nem tesz olyan dolgokat. Az én barátnőm is kiöltözik, amikor a barátnőivel megy el bulizni és évek alatt egyszer nem hallottam vissza semmi gázosat róla, volt amikor meg is leptem egy bulin.

Ha tetszeni akar másoknak, én annak csak örülök, lássák, hogy milyen jól néz ki a barátnőm.

Ha meg mégis megcsal, akkor így járt. De az nem a ruhától függ.

2017. febr. 18. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Csak az olyan megkeseredett rusnya feminista libák szerint ribi akik nem találnak maguknak férfit és ezért utálják a szép csinos lányokat és a férfiakat akiknek tetszenek.
2017. febr. 18. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Minden attól függ, hogy milyen céllal öltözködik ki:

Ha a többi csajszival akar konkurrálni, akkor nyilván nem.

Ha pasit akar fogni vele, akkor meg igen.

2017. febr. 19. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!