Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal kapcsolat hogy jön létre?

Figyelt kérdés
Honnan tudjátok meg a másikról, hogy benne lenne?

2017. febr. 17. 11:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7-es, épp ellenkezőleg, a világ egyik legszerényebb (ráadásul vallásos )pasija, ezért nem ment felőle egy ilyen kapcsolat.
2017. febr. 17. 12:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Azért ez a megkérdezősdi félő hogy nem működik. Mert a barátságot tényleg szeretném, nagyon jó így, csak szerintem a többiben sincs kivetnivaló. Viszont ha nagyon vérre veszi az ötletet, akkor a barátság rész is annyiban maradhat.

#9 ez nagyon tetszett :D Frappáns ötlet.

2017. febr. 17. 12:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: a fő kérdés, hogy te miért szeretnéd? Amennyire agyalsz rajta, szerintem beleestél, vagy jobban vonzódsz hozzá, mint barátként kellene.

Ez így viszont tényleg nem lesz jó, csak szenvedni fogsz még akkor is, ha néha összejártok d*gni. Csak úgy működet, ha mindkét fl ugyanúgy semlegesen van benne. Különben nem csak valamelyikőtök, hanem a barátság is sérül.

2017. febr. 17. 12:32
 14/17 A kérdező kommentje:

#13 Szerintem a barátság és az hogy szeretem mint embert egy tőről fakad. Egyszerűen csak tudom, hogy egy párkapcsolat nekem nem jó, esélytelen, nada.

Jobb szeretem, ha nem tartozunk semmilyen elszámolással, hogy mit miért teszünk, meg mikor hol vagyunk. Ha most 1hétig nem beszéltünk akkor 'na bumm, de örülök, hogy most itt vagy' kb., de ha párkapcsolatban van az ember kicsit más a történet.

És nem zavar, ha mással van akár előttem is, szóval ezt ki lehet zárni velem kapcsolatban :)

2017. febr. 17. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi nem beszéltük ezt meg előre.

Nem olyan rég ismertük egymást, kb 2 éve mikor átmentem hozzá filmet nézni, vodkáztunk és egyszerűen megtörtént.

Másnap tiszta fejjel átbeszéltük ezt az egészet, hogy jó volt, meglehetne máskor is ismételni ha mind kettőnknek jó.

Nem tartott sokáig ez az extra dolog, kb fél évig, de a barátság megmaradt köztünk, nekünk ez plusz bizalmi kapcsolatot adott.

2017. febr. 17. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi egy baráti társasághoz tartoztunk bár nem nagyon kerestük egymás társaságát úgy külön jól el volt a kis csapat így együtt neki is volt párja nekem is volt párom az összejövetelek alkalmával jól elbeszélgettünk, de ennyi. Aztán velem szakított a párom és éppen vele is kb egy hétre rá szakított a barátnője. Akkor el kezdtünk beszélgetni, jól el voltunk néha összejöttünk így ketten személyesen beszélgetni néha iszogattunk aztán az egyik ilyen iszogatós este (nem voltunk részegek egyébként) smároltunk aztán egy kis idő múlva le is feküdtünk. Akkor én sem akartam semmi komolyat bár már túl voltam az exemen ő sem akart komolyat viszont ő meg még nem volt túl az exen. Megbeszéltük, hogy ez csak ilyen barátság extrákkal kapcsolat mert ő nem tudja ebbe úgy beleadni magát ez épp akkor nekem is pont megfelelt úgyhogy végül is jól el voltunk, bár mi ettől függetlenül minden nap beszélgettünk és tisztáztuk, hogy amíg ez folyik közöttünk egyikőnk sem lesz mással. Persze nekünk se lett túl jó vége. Mivel én hamarabb túl voltam az exen ezért hamarabb is kezdtem többet érezni iránta, így aztán végül mondtam, hogy fejezzük be. Bár mi nem maradtunk ugyanolyan barátságban azért néha még beszélgetünk.
2017. febr. 17. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Általában úgy, hogy nem tőlük kérdezed meg, hanem a kiszemelt célszemélytől.
2017. febr. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!