Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolat hogy jön létre?
Azért ez a megkérdezősdi félő hogy nem működik. Mert a barátságot tényleg szeretném, nagyon jó így, csak szerintem a többiben sincs kivetnivaló. Viszont ha nagyon vérre veszi az ötletet, akkor a barátság rész is annyiban maradhat.
#9 ez nagyon tetszett :D Frappáns ötlet.
Kérdező: a fő kérdés, hogy te miért szeretnéd? Amennyire agyalsz rajta, szerintem beleestél, vagy jobban vonzódsz hozzá, mint barátként kellene.
Ez így viszont tényleg nem lesz jó, csak szenvedni fogsz még akkor is, ha néha összejártok d*gni. Csak úgy működet, ha mindkét fl ugyanúgy semlegesen van benne. Különben nem csak valamelyikőtök, hanem a barátság is sérül.
#13 Szerintem a barátság és az hogy szeretem mint embert egy tőről fakad. Egyszerűen csak tudom, hogy egy párkapcsolat nekem nem jó, esélytelen, nada.
Jobb szeretem, ha nem tartozunk semmilyen elszámolással, hogy mit miért teszünk, meg mikor hol vagyunk. Ha most 1hétig nem beszéltünk akkor 'na bumm, de örülök, hogy most itt vagy' kb., de ha párkapcsolatban van az ember kicsit más a történet.
És nem zavar, ha mással van akár előttem is, szóval ezt ki lehet zárni velem kapcsolatban :)
Mi nem beszéltük ezt meg előre.
Nem olyan rég ismertük egymást, kb 2 éve mikor átmentem hozzá filmet nézni, vodkáztunk és egyszerűen megtörtént.
Másnap tiszta fejjel átbeszéltük ezt az egészet, hogy jó volt, meglehetne máskor is ismételni ha mind kettőnknek jó.
Nem tartott sokáig ez az extra dolog, kb fél évig, de a barátság megmaradt köztünk, nekünk ez plusz bizalmi kapcsolatot adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!