Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből áll egy barátság extrákkal kapcsolat, mi az a szint ami már inkább egy kapcsolat felé halad és mi az ami csak szimplán félreérthető?
Figyelt kérdés
Sosem keveredtem még ilyen helyzetbe, eddig csak 1 komoly kapcsolatom volt (4 évig tartott), azon kívül nem is voltam más sráccal. Nem rég ért csak véget, szépen váltunk el, nem működött a dolog, más dolgokra vágytunk, mást akartunk, míg együtt voltunk azt hittem "prűd" vagyok, nem is kívántam vele a szexet, majd jött ez a srác, már régóta ismertük egymást, hisz csoporttársam az egyetemen, egy bandában is mozgolódunk, de kettesben még sosem lógtunk, végül még is úgy adódott a helyzet, hogy főiskolai társaink közül senki nem jött el a megbeszélt itókázásra, csak mi voltunk és az ő egyik barátja, így alkalmunk adódott többet beszélgetni, ami tök jól ment, végül véget ért az este, a barátja hazament én pedig nem gondolkodtam, csak társaságot akartam még, nem akartam egyedül lenni az üres koliszobában a szakítás után, felhívott magához !minden hátsószándék nélkül! 2 és fél órát beszélgettünk folyamatosan és akkor elkezdődött valami, nem feküdtünk le egymással, de szinte felfaltuk a másikat, ennek még csak 4. napja, azóta minden nap nála aludtam, nyilvánosan is megcsókol, kézen fogva sétálunk, elvitt a baráti társaságába, szóval 4 nap alatt, mintha már egészen régóta kapcsolatban lennénk úgy viselkedik velem, alváskor hozzám bújik, folyamatosan puszilgat, kézen fogva alszunk el és már le is feküdtünk egymással a 2. éjszakán. Szóval nem tudom mire vélni ezeket a dolgokat, ha csak szexelni akart volna vagy akarna gondolom nem törné magát, hogy ennyire kedvesen bánjon velem, illetve nem hívott volna el a barátai közé, de minden annyira gyorsan történt, nekem pedig nincs semmilyen tapasztalatom ezen a téren, egyenlőre csak sodródom az árral és élvezem, hogy ilyen figyelmes és kedves velem, de félek, hogy ha továbbra is ilyen marad előbb-utóbb elkezdem megszeretni őt, de ha neki nem jelentett semmit, akkor csak én fogok megsérülni. Nyilván az lenne a legjobb ha személyesen vele beszélném meg ezt az egészet, de tartok ettől egy kicsit. Egyenlőre csak kíváncsi vagyok, hogy a leírtak alapján, ti mit gondoltok a viselkedéséről. 21/L2015. febr. 14. 17:35
1/5 anonim válasza:
Ez a szerelem, csak bumm! és jön, mindig akkor amikor nem várod. Vesd bele magad, ne rettegj, mert többet veszítesz ha elszalasztod.Ne gondolj a holnapra, mert ma ma van! Hajrá!
2/5 anonim válasza:
Beszélj erről vele, ne félj tőle (mégis mi lehet a legrosszabb?), nekem inkább kapcsolatnak tűnik, DE volt olyan fiú az életemben, aki hiába volt ilyen, vállalt fel nyilvánosan - még a családja előtt is -, nem volt hajlandó a barátnőjének nevezni. Mondjuk ez szerintem az ő hülyesége volt, de jobb tisztázni.
3/5 anonim válasza:
ez már bőven több mint barátság extrákkal. :)
4/5 anonim válasza:
Nekünk férfiaknak persze tök jó ha egy csaj minden kötöttség nélkül szexel velünk, de azért a tipikus az hogy magukra adó csajok randi időszakban (amíg nem lett egyeztetve hogy mostantól járunk, azaz innentől fogva mással már nem randizgatunk) még csak finoman adagolják magukat.
5/5 A kérdező kommentje:
Tipikus helyzetben én sem adnám oda magam ilyen egyszerűen valakinek, eddig nem is gondoltam magamról, hogy képes vagyok rá, ha pedig nem ő lett volna nem is mentem volna el ideáig, benne valahogy megbízom ilyen szempontból.
2015. febr. 14. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!