Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti "incselkedtek" olyan lánnyal, aki amúgy nem jön be?
Figyelt kérdés
Került a környezetembe egy férfi, aki folyton szexuális utalásokat tesz (viccelődik), intim dolgokról érdeklődik (persze ezt is viccelődve),volt már hogy becézgetett is. Nem tudom, hogy ez most nekem szól e, tetszem e neki, vagy ez csak ilyen unaloműző játék, és bármilyen lány lenne a környezetében, ezt csinálná?2017. febr. 17. 10:59
1/11 anonim válasza:
Vannak férfiak, akik minden nővel ilyenek, de akkor nyilván látod, hogy másokkal is így viselkedik. Ha csak veled, akkor szerinted miért csinálhatja?
2/11 A kérdező kommentje:
Nincs más nő tartósan a környezetében, én vagyok az állandó. Ezért nem tudom lemérni.
2017. febr. 17. 11:02
3/11 anonim válasza:
Én jól szórakozom az ilyen naiv nőcskéken, mint te, de, ha odakerülne a sor, bottal sem piszkálnám meg őket.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem értem, ettől miért lennék naiv? Alapból nem veszem komolyan csak jókat nevetünk, de felmerült bennem, mennyire vicc ez. Miért, ha ki akarna kezdeni velem, azt másképp csinálná?
2017. febr. 17. 11:30
5/11 anonim válasza:
Ha komolyan tetszenél neki, akkor nem szexuális jellegű megjegyzéseket tenne, hanem komolyan érdeklődne felőled, meg akarna ismerni, mint embert. Szerintem legyél résen, mert én ezt egy unaloműző játéknak tippelem ennyi alapján. Ha feltűnően kedves lenne Veled, akkor tutira tetszenél neki, de ez így komolytalan.
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves velem, meg udvarias, figyelmes. Érdeklődő is, komoly dolgokról is beszélgetünk. Ez keltette fel a gyanúmat, hogy esetleg nem csak a szokásos csipkelődéről van szó nála.
2017. febr. 17. 11:48
7/11 anonim válasza:
Egy szar ember igen, tesz ilyet. Gerinces viszont tuti nem!
8/11 anonim válasza:
5-ös vagyok. Kedves Kérdező, akkor ez így már más. Ez már minden, csak nem "incselkedés". Nem jól tetted fel a kérdést. Egyébként az egy dolog, hogy a részéről a kitüntetett figyelem megvan az irányodba, de az kéne, hogy pl. bókoljon, érintsen meg, hívjon fel, írjon sms-eket, vagy hívjon el valahova randira. Ez mind az ő dolga lenne. De lehet, hogy ezek nem váratnak már sokáig magukra. A szexuális utalásokat amúgy kukázhatná, ha tényleg komolyan érdekled, még akkor is, ha csak viccnek szánja. "A nők erogén zónája a lelke", ugyebár.
9/11 anonim válasza:
Nekem valahogy így kezdődött a kapcsolatom a párommal :D
Viszont ismerek pár srácot, akik mindenkivel ilyenek, azzal is, aki különösebben nem tetszik nekik, de azért "hátha" - ha a csaj benne lenne, azért lefeküdnének vele.
10/11 anonim válasza:
Ismeretlenekkel nem, lány barátaimat előfordul, hogy kicsit becézgetem. Szexuális utalások, intim dolgokról érdeklődés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!