Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Férfiak, ha olyan Lány, Nő tetszik meg aki magasabb nálatok akkor mit csináltok? Marad a nézés?
Figyelt kérdés
egyáltalán akkor odamentek hozzá ?
vagy lemondtok róla és inkább kerülitek ?
2017. febr. 10. 12:46
1/30 anonim válasza:
Kimondottan izgatnak a szép magas lányok, nem érdekel, ha magasabb tőlem.
2/30 A kérdező kommentje:
és te mennyi vagy ?
2017. febr. 10. 14:01
4/30 anonim válasza:
Megnövök, vagy levágok egy kicsit a lány lábaiból...
5/30 anonim válasza:
A párom már a levelezésünk alatt tudta, és nem is tagadta, hogy magasabb vagyok nála, de azt is, hogy jobban meg akar ismerni.
Kb. 3-4cm van a javamra, de öt nem zavarja, szereti a combom, meg az ágyban teljesen mindegy.
Egy éve együtt :)
6/30 A kérdező kommentje:
és milyen magasak vagytok ?
2017. febr. 15. 10:25
7/30 anonim válasza:
Te milyen magas vagy kérdező? 27/f
8/30 anonim válasza:
Nekem volt már 10+ éves életem egy hosszabb nővel, most a kedvesem is magasabb, a koleszterinben viszont én vezetek.
Micsoda szempontot! XD
9/30 anonim válasza:
Magassarkúban megyek a randira... :D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!