Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A minap mgfordult a fejemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A minap mgfordult a fejemben az alábbi kérdés, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Namost... a legtöbb csaj oda van a kigyúrt, kicsit izmos pasikért..., mert szerintük az férdias, stb....:D De belegondoltam mi kell ahhoz, hogy ÁLTALÁBAN egy nő és egy ffi vonzó legyen a másik nem számára külsőleg.

Férfi:

Kigyúrt,(ha nem is kigyúrt, középszinten izmos ) test, jó öltözködés, nem utolsó sorban pénz(nem ez a legfontosabb, de jó ha van:D) ne legyen bunkó!

Nő: Ne legyen bunkó , és itt gondolkoztam el azon, hogy tulajdonképpen egy nőnek viszonylag nem is kell sokat tenni a szépségért, csak egy kis smink, meg ilyen csajos dolgok, szexi ruha( nem ribis), és szinte ennyi...csak pénz kell hozzá, semmi más!

Míg a férfiaknak is kell pénz, de az izmosodáshoz hosszú hónapok, vagy legtöbbször évek kitartó edzések, mire a nők számnára elfogadhatóan izmos lesz! szóval van egy "kis" különbség...

Aztán még a nők nézik le a férfiakat, röhögik ki őket, a legtöbben fikázzák aki nem oylan "izmos", stb...

Félreértés ne essék, nem vagyok vékony alkat, izom is van rajtam, csak úgy megfordult a fejemben ez a dolog:D

Lehet kicsit érthetetlen a kérdés, még igazán én sem értemXD:D, de azért ha tudtok, válaszoljatok:D

Lehet lesz egy pár felháborodás, egyetértés, de azért mégiscsak kiírom a kérdést:D

Kort/nemet is légyszi! köszi!

17/F

2010. máj. 8. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
sok okos férfi nő okfejtést láttam már itt, de te rosszul látod a dolgokat, bocs.
2010. máj. 8. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok volt idáig pár barátnőm,egyiket sem zavarta hogy vékony és magas vagyok,szal nem helytálló a kérdésed semmire sincs szabály!:)
2010. máj. 8. 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
éretlen a gondolgodásod.nem baj,majd változik még
2010. máj. 8. 15:30
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
amúgy meg tök mindegy hogy hogy nézel ki lehetsz dagi is meg ronda ha van pénzed,tapadni fognak a csajok,hányszpr láttam már ilyet,pénzért mindent meg lehet venni.
2010. máj. 8. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
persze, csak a lányoknak meg vékonynak kell lenni, amihez szintén sportra és diétára van szükség, nem "csajuk rucikra meg pénzre"... Megvan mindkét nemnek a maga "keresztje", és mindenki eldöntheti, hogy akarja-e viselni, vagy se. Én nem akarok hipervékony lenni, 24-es a BMI-m, és nem igazán érdekel, az izmos pasiktól egyébként meg hányok... Mi férfias van abban, hogy egy fiú kondizni jár AZÉRT HOGY JÓL NÉZZEN KI???? Nekem egy pasi ne a kinézetével foglalkozzon már basszus :S Az úgy oké, hogy amúgyis sportol, mittudomén vizilabdázik focizik, stb és emiatt izmos, dehogy direkt csak a kinézete miatt gyúrjon hát azzzz... blöö
2010. máj. 8. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:

elvagy tévedve nagyfiú

amit leirtál,azt a plázákban láttad,és ennyi...

átlag kapcsolatban elég ha van kisugárzása a pasinak is csajnak is...

kigyurt pasikat alapból nem szeretem,párom is jelentős pocakkal büszkélkedik,pénz...ne én tartsam el,annyija legyen...magamat eltartom...ruha...kinek mi a jó...

a nelegyen bunkóban van egyedül igazad

lányoknál meg hogy elég hogy ne legyen bunkó,mert többi csak smink kérdése? nah,melletted se ébredt még lány:D

23/N

2010. máj. 8. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem igazán értek veled egyet,bocsi!

De ha már itt vagyunk akkor nézzük a férfiak szemszögéből..Napról-napra azt hallani,hogy a FIÚK fikázzák a kicsit teltebb alkatú lányokat,hogy hehe fogyj le,dagadék,stb...Ennyiből...És az se könnyű csak mondom..Lányoknak egyáltalán nem könnyű szépnek lenni,ez mind2 félnél nehéz...És a normális,nem plázap*csa lányok nem fikázzák azokat a fiúkat,akik nem body builderek,és a normális fiúk se a lányokat..És a pénzes dolog is csak a plázap*csáknak fontos...

2010. máj. 8. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát én nem értek veled egyet. Semmiben Már bocsi...
2010. máj. 8. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Hogy a nők ezt nézik egy pasin elsősorban, az marhaság. De most ezt tegyük félre, foglalkozzunk a kérdéseddel...

Szerinted a férfiaknak kemény gyúrással lehet csak elérni a jó alakot, és szerinted a nőknek csak smink kell, és szép ruha. Ezen kívül semmit nem kell tenniü hosszú távon azért, hogy vonzzóak legyenek.

Akkor tessék:

[link]

Csini mi? Hiszen van rajta smink, meg szép ruci, meg egyéb csajos cuccok a háttérben, szőke haj. Nyami :P

Tudod, hogy a lányoknak mit kell tenniük azért, hogy a számotokra ideális alakot elérjék? Minden nyamvadt falatra odafigyelni, mert nem lehet ám akármit megenni. Nem mindegy hogy mi az, mennyi cukor van benne, mennyi só (mert utóbbitól narancsbőrösek leszünk). Minden héten több alkalommal futni, sífutni stb, mert ugye a férfiaknak feszes popsi és combok kellenek. Dehát az ideális nőnek nagy dudái is vannak. Sajnos ezt nem lehet sehogy sem elérni, ha az ember nem akar kés alá feküdni, ami miatt pedig egy rakás komplexusa lehet - mindegy hogy milyen szép. Egy jó nőn sehol nincs szőr a haját és szemöldökét lszámítva a férfiak többsége szerint. Tudod te, hogy az mennyi idő és fájdalom?? Én hetente 3-4 órát szánok rá, hogy mindenhol legyantázzam magam.

Ennyit erről.

Amúgy meg xarból nem lehet várat építeni. Egy csúnya arcú lány sminkelve is ronda, míg a férfiaknál izmosan szinte bárki elérhet bármit a butább plázacicáknál - fejre való tekintet nélkül.

21/L

2010. máj. 8. 16:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, valami ilyesmi válaszokra számítottam!Rájöttem, igazatok van! Mindkét nemnek megvan az előnye, és a hátránya is!

KEdves válaszoló: Nem plázákban láttam ilyesmi..életembe 2x ha voltam plázában, mert hidegen hagy! Kimegyek az utcára, és iylen a legtöbb korombeli ember!! Kb iylen gondolkodásúak!Lehet 20 év fülött már változik a helyzet, de most kb ilyen...

2010. máj. 8. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!