Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok segítségét szeretném kérni! Mit akarhat (többi lent)?
Van egy lány akivel 2 éve együtt voltunk, de ő elég csúnya módon szakított velem, azóta se ismert okok miatt (egyszerűen semmilyen megkeresésre nem válaszolt, fenyegetőzött,...).
Múlthéten találkoztam vele az egyetemen és elkezdte mondani mennyire örül, hogy újra van közös óránk, reméli járni fogok (órára) és sajnálja hogy nem voltam múltkor. Mondtam neki hogy beteg voltam, erre elkezdett érdeklődni, meg reméli meggyógyultam és legközelebb megyek már órára mert várja a közös órát... Fizika kontaktus nem volt a találkozásnál, de ahhoz képest hogy a kapcsolatunk végén köszönni nem volt hajlandó, ez rengeteg...
Most nem írom le hosszan a szakítást de nagyon csúnya volt, mély sebet hagyott bennem és nemrég tettem magam túl rajta.
Szerintetek újra akarja kezdeni vagy hülyíteni akar vagy egyszerűen csak "ki akarja javítani" azt ahogy szakított?
22F;21L
Segítségeteket előre köszönöm!
#10-es sajnos nem lehet az órát elkerülni csak úgy ha csúszok 1 évet. (persze feltételezve hogy neki sikerül, ha nem, akkor jövőre is vagy nem veszem fel vagy vele kellene járnom, mert évente csak 1x hirdetik meg)
Ha nem kellene bejárni egyszerűen nem lenne kérdés, mert akkor amint észreveszem hogy közeledik, nem járnék be, így viszont fix hogy jó pár hétig össze leszek vele zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!