Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak segítségét várom elsősorban, összevesztem a párommal, mi lenne a rosszabb érzés, ha külön szobában ágyaznák meg neki vagy ha az ágyunkban aludna de nem szólnék hozzá?
szerintem ez a kulonagyazas nagyon buta otlet, csak arra jo hogy meg tovabb szitsa a feszultseget.
ha meg nem szolsz hozza, akkor hogy akarod megbeszelni a problemat?
elobbutobb ugyis valasztani kell hogy elvalsz vagy kibekulsz, akkor meg minek huzni az idot?
hú, hát még az mekkora büntetés lenne neki, ha elvégeznéd a sulit! "ágyaznák"...
amilyen okos vagy, annyira kreatív a konfliktuskezelési módszered is (vagyis nem az):D
Tudod a tartós kapcsolatnak van egy fontos feltétele. Mármint ha nem futó kapcsolatra törekszel csupán.
Sose feküdj le haraggal a szívedben.
Ha te duzzogsz és nem beszélsz vele, mert játszod a sértődöttet, ő se fog veled beszélni, mert nem mondod el neki mi a bajod.
Úgy viselkedsz mint egy hisztis kamasz.
Szerintem az lenne a legjobb, ha szakítanátok ,és mindenki aludna a saját ágyában külön!
Összes egymással való problémátok 1 csapással megoldódna.
F
" miközben egy szál tangában kiabálsz vele."
Ez már a békülés első lépcsője: az izgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!