Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért az alapján ítélnek meg másokat hogy kivel kopulál?
Gyönyörűen megfogalmaztad a szerelem egyik legszebb kifejezési formáját és a világ talán legcsodálatosabb tevékenységét. Wow.
Egyébként el nem tudom képzelni, hogy bárkit a szexuális partnerei alapján ítélnének meg. Engem nem érdekel, ki kivel dug, amíg nem a saját páromról és néhány idegen nőről beszélünk.
Miért, ha belegondolsz valahova bemegy egy nagyon jó csaj és miután rendesen szemügyre veszed egyből eszedbe jut hogy vajon ki dugja.
Nem véletlen hogy a bulvármédiában is felkapottak a sztárpárok, ezzel bármit el lehet adni.
Vagy például ha valakiről kiderül hogy a saját neméhez vonzódik utána róla is egyből megváltozik az emberek véleménye.
# 2: A fenti hozzászólás alapján nem az emberek ítélnek meg ez alapján másokat, hanem TE. Úgyhogy szerintem nyugodtan megválaszolhatod magadnak a kérdést.
Én nem tudok neked válaszolni, mert senkit nem ítélek meg annak alapján, hogy kivel szexel.
Lehet hogy te nem de a többség úgy válasz párt magának hogy kifelé is promózza hogy milyen jó nője vagy pasija van.
Sokaknak nem is kéne kapcsolat csak azért mennek bele mert próbálnak megfelelni a társadalmi elvárásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!