Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért "metrikák" alapján akarják meghatározni, vajon bejönnek-e másoknak?
Pl. leírja a korát, súlyát, magasságát, stb.
Ezek alapján kb. ennyit lehet megállapítani az adott személyről:
Most ez alapján komolyan el lehet dönteni, hogy bejön-e másoknak az adott személy?
"Foggyosak"
Egyszerűen hülyék. Az emberek sokat rágódnak idiótaságokon. Nem tudom mit érdekli őket alapból más véleménye...
Egyébként egyetértek. Én úgy is el tudok beszélgetni mással ha még akár nem is láttam, így ha eleget beszéltünk akár szimpatikus is lehet. És kibeb_szottul nem érdekel hgy néz ki vagy egyebek.
Mert a legtöbb embernek ilyen a természete.
A média ezt tette velük, hozzászoktak, hogy csak szép dolgokat látnak, aztán álomvilágban élnek. Ennyi, kb, de sokkal jelentősebb okai is vannak, de nem akarom ide leírni.
A kérdező arra céloz, hogy kb semmitmondó adatokat közölnek magukról.
Ha azt mondja valaki rövid fekete haja van és kék szeme, 185 cm magas 85 kg, ebből még nem derül ki hogy jól néz e ki vagy szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!