Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek bejönnek a telt lányok?
Nem azokra gondolok most itt,akiken +40 kg van,hanem akiken van mit fogni és formás alakjuk van.
Én nem tagadom,telt vagyok,és büszkén vállalom,csak kíváncsi lennék pár véleményre is.
17/L
Nem a te korosztályod vagyok, de ez most lényegtelen.
Nekem IGEN, nagyon bejönnek. Szeretem, ha van egy kis combjuk, meg tudnám markolni a fenekét tisztességesen és a legtöbbhöz jó mellek is alapból járnak.
Mindettől függetlenül, MINDIG az egész lány megjelenése számít. Nálam az arc az elsődleges. Ha az tetszik, akkor a normáltól +15-20 kilóig tetszik és szóba is állnék vele ..., ha nem lenne egy hasonló alkatú feleségem.
44F
mondjuk úgy egy nagyon jó fajta telt lány vagy :)
"Én nem tagadom,telt vagyok,és büszkén vállalom"
e mellé még az őszinte mosoly ami fontos :)
de lehetsz te akármennyire jó testű, szép mosolygós lány...minden értékét veszti ha nincs meg a megfelelő belsőd mellé :) de mondjuk úgy személyes ismerkedésnél jó kiindulási alapod van :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!