Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar vagy inkább a roma csajok jönnek be?
xD Nah fiúk megvan a mai elmelecke. Ki jön be?!
Remélem nem csalódok a hazafiakban. :)
Én nem láttam még szép cigány nőt. Ha nem is gyomorforgató a kinézete akkor cigány szagú (mert mindenki tudja hogy van egy bőrszaguk) néha erre rá jön az ápolatlanság szaga. És hát a szép cigány kultúra. Az analfabétizmus. A munka és iskola kerülés. stb.stb. Ki akarna ilyen családba bekerülni?
Roma származású vagyok és kikérem magamnak, van önkritikám néztem tükörbe és egyáltalán nem tartom magamnak csúnyának... sőt elég sokan tartanak szépnek (magyarok is) illetve a barátom ugy néz ki (nem cigány) hogy te valószinű 10 éves testedzéssel és 20 plasztikai műtét után se fogsz ugy kinézni :D, 1 éve vagyunk együtt ha nem lennék szép valószinű nem ilyen pasim lenne akit mindenki megnéz az utcán!
A szagról pedig annyit, hogy szintén kikérem magamnak, mert a seggemből vizat ihatsz olyan igényes és tiszta vagyok!
Jogi egyetemre járok szóval akárhogyis fáj értelmiségi leszek, okos vagyok, és fulladj meg:D
"illetve a barátom ugy néz ki (nem cigány) hogy te valószinű 10 éves testedzéssel és 20 plasztikai műtét után se fogsz ugy kinézni :D'"
"seggemből vizat ihatsz olyan igényes és tiszta vagyok!"
"okos vagyok, és fulladj meg:D"
Tipikus cigány dumák. Már csak a "Devla vigyen el", meg a "rák egye ki a szívedet" hiányzik. Kiváló értelmiségi leszel majd. Pont, mint a Mohácsi-klán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!