Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar vagy inkább a roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar vagy inkább a roma csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 7. 21:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Csak magyar... összejönnék a roma lánnyal, x idő után szakítanánk, másnap itt lenne az egész család, hogy meglincseljen és belémállítsa a bökőt...
2010. máj. 7. 23:18
 12/28 anonim ***** válasza:
ugyan már.. de nem érzitek a külonbséget?? pákóra is azt mondjátok, h magyar, pedig semmi köze sincs M. o. - hoz, de 1 roma lányt, aki ott születik, ott él, beszéli a nyelvet, külön " nemzetiségűként " kezeltek?
2010. máj. 7. 23:22
 13/28 anonim ***** válasza:
pákó magyar? na nee...
2010. máj. 7. 23:26
 14/28 anonim ***** válasza:
nem magyar, dehogy!! de úgy kezelik, nem?
2010. máj. 7. 23:27
 15/28 anonim ***** válasza:
27%
méghogy a roma lányok szépek... hát amilyen szakmunkásbajszos seggriszálós p*csát láttam ma, kiábrándultam az összes cigány retekből... ott halgatta a mű ájfónján a menő zenét, azt majdnem elbaszta a railjet... elis baszhatta volna, nemlett volna kár érte :D
2010. máj. 8. 01:20
 16/28 anonim válasza:
01:20: Ennek semmi ertelme, biztos lattal mar vissztaszito magyar lanyt is, aztan megsem abrandultal ki a magyar lanyokbol ugye, es nem josz ide reszletezni hogy milyen visszataszito volt? Nekem ugy tunik hogy ennek a valsznak semmi koze nincs a kerdeshez, hanem csak egy gyulolkodo rasszista kirohanas. Talan tartogasd ezeket a kuricinfora inkabb! Kosz.
2010. máj. 8. 01:31
 17/28 anonim ***** válasza:
Nos én már találkoztam olyan roma lánnyal akitől elakadt a lélegzetem...úgyhogy ha a kisugárzása, egyénisége vonzó számomra akkor nem érdekel h milyen.
2010. máj. 8. 10:10
 18/28 anonim ***** válasza:
1:20-as vagyok, biztos bennem van a hiba, de még életemben nem láttam szép roma lányt... ha "szép" volt akkor ribanc lett vagy 16 évesen gyereket szült... és nem azért mert a romákat utálom, hanem azért mert olyan a kultúrájuk, már ha ezt lehet annak nevezni... és visszatérve a magyarokra, hát szerintem nagyobb az esélye hogy találsz egy normális lányt, aki szép is meg okos is...
2010. máj. 9. 14:16
 19/28 anonim ***** válasza:
ja meg itt is előjön, hogyha leszóljuk őket, akkor egyből jönnek hogy "rászístá vágy", miközben saját magatok viselkedése miatt "szeretnek" titeket ennyien... de te ezt nem fogod fel úgysem, úgyhogy kár magyarázni :D
2010. máj. 9. 14:18
 20/28 anonim ***** válasza:
noncs bajom magukkal a romákkal, csak egy részükkel, aki bunkó paraszt tolvaj gyilkos őrült, viszont vannak normálisak is. Jófejet ismerek, nem is egyet, viszont szépet alig. Látásból ismerek kb kettőt. Viszont biztos, van több is. Olyat láttam már hogy jajjdejóasegge, viszont szépből elég keveset. Inkább maradok a magyaroknál, viszont nem vagyok rasszista.
2010. máj. 12. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!